reklama
Rozwiązanie
To już musi zająć się tym specjalista. Ja przy pco brałam aromek i w ciążę zaszłam z policystycznego jajnikaU mnie ewidentnie coś przestało działać...
Monia1291
Zaangażowana w BB
Ja brałam clo 0,5x1 3-7dc ale był dla mnie za mocny (pęcherzyki ogromne a endo małe) + ovitrelle na pęknięcie.
Mój pierwszy cykl z aromek jest właśnie teraz nie miałam możliwości monitoriowania ponieważ święta ale mimo to poszłam dziś na kontrolę i myślałam że cykl stracony bo 15dc. Ale poszłam endo 11mm i UWAGA 2 ciałka żółte i same pęchęrzyki pękły czyli jak dla mnie lek jak najbardziej odpowiedni. Po wizycie szok i nie dowierzanie. U mnie są cykle bezowulacyje a dziś taka niespodzianka mało tego że po owu to same pękły i obyło się bez ovitrelle
O to super
Ja idę dopiero 7 stycznia do lekarza i mam nadzieję że również mi pomoże. U mnie 2 cykle na clo owu była lecz pęcherzyki nie pękały. Powiem że zamiast zastrzyku przepisał mi aromek.
Może też mi pękły mam nadzieję pozdrawiam
reklama
Patla9393
Fanka BB :)
Jakie dawkowanie stosowałaś?Tak, obecnie 15tc pomógł za 6 cyklem
cafe1997
Od 3 do 7 dc 2x1 tabletkaJakie dawkowanie stosowałaś?
Patla9393
I jak udało się?Od 3 do 7 dc 2x1 tabletka
cafe1997
34+3 TcI jak udało się?
Dziewczyny, a czy któraś z Was stosowała Aromek dla pobrudzenia konkretnego jajnika? Już 3 raz z rzędu mam owu z prawego jajnika, ale jestem po usunięciu cp po tej stronie, jajowodu brak lewy jajnik bajlando, nic nie robi. Zastanawiamy się jak go ruszyć... Owu jest regularna, ale nie tam gdzie trzeba...
cafe1997
Ogólnie owulacja raz jest z jednego jajnika raz z drugiegoDziewczyny, a czy któraś z Was stosowała Aromek dla pobrudzenia konkretnego jajnika? Już 3 raz z rzędu mam owu z prawego jajnika, ale jestem po usunięciu cp po tej stronie, jajowodu brak lewy jajnik bajlando, nic nie robi. Zastanawiamy się jak go ruszyć... Owu jest regularna, ale nie tam gdzie trzeba...
U mnie ewidentnie coś przestało działać...Ogólnie owulacja raz jest z jednego jajnika raz z drugiego
cafe1997
To już musi zająć się tym specjalista. Ja przy pco brałam aromek i w ciążę zaszłam z policystycznego jajnikaU mnie ewidentnie coś przestało działać...
reklama
Ja jeszcze nie wiem bo czekam do poniedziałku i bd wiedzieć czy pęcherzyk dominujący był i czy pękł..
2 cykle bralam cło i pęcherzyk dominujący był w dwóch cyklach. W 1 zrobił mi się torbiel krwotoczny bo pęcherzyk nie pękł a w następnym też był i znów pęcherzyk nie pękł ale torbiel się nie zrobił i teraz w 3 przeszłam na aromek...ale wydaje mi się