Marta1981
Rodzyneczka
Kasiu, już jest podobny wątek https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/jak-zarobic-siedzac-w-domku-27867/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wybrałam rodzinę. Wzieliśmy ślub jeszcze na studiach. rok po ślubie urodziłam dziecko. mgr obroniłam dwa miesiące przed porodem. teraz spodziewamy się drugiego dziecka( chcemy mieć 3 albo 4 dzieci). Ja siedzę w domu a mąż pracuje. Chcę najpierw mieć rodzinę. Wiem że postawiłam wszystko na jedną kartę, że za ok 5 lat mogę nie znaleźć pracy, tym bardziej że nie studiowałam jakiegoś super kierunku.Chciałabym kiedyś pracować w swoim zawodzie ale jeśli nie dostanę takiej pracy o jakiej marzę to wezmę taką jaka będzie. Nigdy nie żałowałam tej decyzji.