reklama
-j-j ach milo milo nom mam ale z 25 stcznia - w sumie to jakby juz prawie luty wiec bede o Was pamietac i moze wspierac duchowo jak zdazysz powiadomic :-) bo ja na lutowkach 2008 powiadomilam i mnie wspieraly wiec mialam luuuuuuuuz
zawsze jak chodzilam do pracy myślałam o urlopie i wkońcu zaszlam w ciaze i mialam ten wymazony odpoczynek ale po urodzeniu majeczki tak bardzo brakowało mi kontaktu z ludzmi tych pogaduszek na przerwie śniadaniowej a przeciez nie byłam w domku sama czas zajmowały mi moje dzieci i wtedy wpadfla do mnie znajoma i zaproponowala wspólprace najpierw podeszlam do tego bardzo sceptycznie ale po rozmowie z męzem postanowiłam sie tym zajac w końcu kiedyś sprzedawalam avon oriflame a to przeciez tak samo działa i wiecie ze mi sie udało dzis juz sie mi nie nudzi odnowiły mi sie kontakty mam duzo znajomych którzy chetnie kupuja u mnie
gdybyście miały chęc zając sie czymś takim zeby nie oszalec w domku i miec wciąż kontakt ze swoimi znajomymi chetnie opowiem wam meilowo o tym czym sie zajmuje bo na forum to by była reklama a to przecież zabronione prawdz
oto czym chciałam sie podzielic
gdybyście miały chęc zając sie czymś takim zeby nie oszalec w domku i miec wciąż kontakt ze swoimi znajomymi chetnie opowiem wam meilowo o tym czym sie zajmuje bo na forum to by była reklama a to przecież zabronione prawdz
oto czym chciałam sie podzielic
Ja wprawdzie mamusią jeszcze nie jestem ale juz w marcu . Szukałam wątku o mebelkach dla dzieci i nic nie znalazłam, stąd moje pytanie tutaj. Ja poszukuje dla dzidzi białej komody i może szafy (łóżeczko juz mamy) ... może znacie jakiś fajny i niedrogi sklep internetowy z mebelkami dla niemowląt? A może jakis sklep w Krakowie lub okolicach? Pozdrawiam
KaśkaK
mama Madzi i Oli
Nie ma sensu przejmować się na zapas. Ja miałam podobną sytuację w pierwszej ciąży i lekarz powiedział, że najważniejsze że nie brałam silnych antybiotków. Teraz też jestem w ciąży(22 tydzień) ale w 10 tygodniu też złapałam grypę. Mój ginekolog zapisła Ascorutical, możesz też bez obaw ssać neoangin i pić wapno. W aptece zawsze powiedzą, że nic nie wolno, ale każdy lekarz potwierdzi, że im dłużej się męczysz tym gorzej dla maluszka. Jak nie pomoże to najlepiej iść do lekarza, może być rodzinny, a na wizytę umów się jak najszybciej. Powodzenia!
ewcia_24
Zaciekawiona BB
Witam :-( Mam pewien problem?! jestem już 9 miesięcy po porodzie, między 6-7 miesiącem zaczęłam miesiączkować no fajnie pomyślałam no cóż miesiączka trwała ok.20 dni może to normalne.....ale potem ok.2 miesięcy nic a teraz to już katastrofa od 1 grudnia 2008r ponownie pojawiła się miesiączka która do dnia dzisiejszego trwa i jak na razie nie ma zamiaru przestać. przez ok.3 tyg.myślałam że się wykrwawię potem miesiączka zaczęła po woli ustępować ale nie znikła lecz chwilowo zanikła i ponownie się pojawiała i tak do dnia dzisiejszego....:-( poradzicie mi coś pozdrawiam
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
To jest jedyna rada z możliwychradzę wizytę u ginekologa.
reklama