reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
No to i ja sie pochwale co prawda troszku czasu juz minelo bo niebawem nasz 5-rocznica

1bql9.jpg

1gzw4.jpg

114ms5.jpg

reklama
dzieki a ile łez wlałam przez nią.... sama wymysliłam aplikacje i kazałam porobic a potem po nocach płakałam ze przegiełam..... ale efekt koncowy jednak był ok.

Witam,
Bylam przeziebiona od piatku, lecz zachorowalam we wtorek, tzn.straszny bol kosci, gardla- typowa grypa.Okazuje sie ,ze jestem w ciazy- ciezko to wyjasnic ,ale akurat dzisiaj ,pominmy te wyjasnienia jestem w ciazy.Prawdopodobnie 11 tydzien.
Co mam robic?bralam lekarstwa na wlasna reke: gripex , plopiryna, strepsils i cos musujacego.Co powinnam zrobic w tej sytuacji? Prosze pomozcie , bo umre z nerwow czy w ten sposob bardzo zaszkodzilam dziecku?

Witaj.
Dość późno dowiedziałaś sie , że jesteś w ciąży. Strepsils jest środkiem nie zagrażającym w ciąży , gorzej z polopiryną.Chyba pora jak najszybcjej udać sie do lekarza. Bo nawet jak jesteś w 11 tygodniu to najwyższy czas na wykonanie pierwszego usg.Mam nadzieje , że wszystko bedzie ok.

Po piewrsze uspokój się bo nerwy jeszcze bardziej zaszkodzą dzidzi.No i szybko do lekarza zrobić USG.
Myśle,że będzie wszystko w porzadku, trzymam za to kciuki.

Myślę, że wszystko będzie ok. Wielu kobietom się zdarza, że nie wiedząc o ciąży zażywają leki, piją alkohol. Ja brałam antybiotyk.:szok:Niemniej jednak to naprawdę pora na wizytę! Trzymam kciuki, żeby było ok!

reklama
Do góry