reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
Meg, Ty musisz byc moją siostrą, nie ma innej możliwości. Ja również nie cierpię wysokich obcasów i w życiu nie naucze się w nich chodzić, choć zdaję zobie sprawę, że ładniej nóżka w nich wygląda i wyszczuplaja optycznie sylwetkę...
:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D
Zeby pokazac jak bardzo moze obcas wysmuklic i wydluzyc nogi zmieszcze moje,dzis juz archiwalane, zdjecie sprzed 3 lat ;-) (obcas ma 10 cm...przezylam w nim starszneeee meczarnie!)
Moje aktualne zdjecie na pierwszej str tego watku ;-)

Załączniki

• sukienka2.jpg
    sukienka2.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Meg, mam tylko takie o zdjęcie, ale w sumie niewiele się zmieniło (tylko teraz Oliwki na ramionach nie trzymam :-D). Może coś zauważysz, choć pewnie niewiele widać, bo to zdjęcie takie dziwaczne :baffled:
Jak sporo mam po urodzeniu dziecka narzekam na wielką fałdę brzuszną (zwłaszcza jak siedzę ją widać). I mam też dość szerokie ramiona. Biust też niemały, 80 lub 85 C. A że niedługo weselicho to czas szukać jakiejś kiecy, coby wstydu sobie i małżowi nie przynieść ;-)

Inna a moge Oliwce doradzic zamiast Tobie?:-p

No szkoda ze nie widze Twojej szyi ;-)Wiec tak, brzuszek i szerokie ramiona trzeba tak ubrac zeby nie wychodzily na pierwszy plan.Masz zgrabne nogi Inna wiec zadnych dlugich kiecek! Trzeba pokazac co sie ma ladnego. Biust masz w normie, taki w sam raz (ja tez nosze taki rozm stanikow ;-) Wiec ladny dekold. A teraz szczegoly:
-Nie kupuj kiecki na cienkich ramiaczkach albo bez bo w takiej Twoje przysadziste bary wydadza sie jeszcze wieksze. Jest taka zasada ze grube ramiona powinny byc ubrane no ale w lecie sama wiesz ze sie idzie udusic wiec albo cos co polecalam Bodzi (szersze ramiaczka z tej czerwonej sukienki) albo rekawek 3/4 w lekkiej zwiewnej sukience
-Ladny wiekszy dekold ma przyciagnac uwage na Twoj biust- tutaj sama mozesz wybrac jaki wolisz czy w serek czy okragly
-Sukienka za kolanko koniecznie no chyba ze lepiej sie czujesz przed kolanko
:-) ngi masz ladne wiec sie nei czepiam.....
-Brzuszek nie moze byc za bardzo opiety, przypuszczam ze masz male wciecie osy wiec delikatne dopasowanie w talii bedzie na miejscu (moze byz szarfa z materialu). Sukienki z podwyzszonym stanem i splywajace po bruszku moga byc ale wtedy ubierz ciut wyzszy but zeby lekkosc zostala zachowana na calej linii.....
cos jeszcze?

Dziękuję, dziękuję, dziękuję :-)
To teraz mogę zacząć rozglądać się za kiecką.
Jeśli chodzi o długość sukienek to wolę za kolanko, z tego względu że mam okropną (wg mnie, bo J. uważa że się mylę) bliznę nad kolanem - po operacji, i nie lubię jej pokazywać publicznie :sorry2:
I dzięki wielkie za komplenta dotyczące moich nóg, dowartościowałaś mnie, bo ja to mam OGROMNY kompleks jeśli chodzi o nogi własnie :zawstydzona/y:

Lepiej późno niż wcale;-):-Ddopiero trafiłam na ten watek więc i ja się pochwalę - a co:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry