I
iiwka
Gość
Jeśli mam być szczera to chyba każda z nas nie jest taka Ja napewno!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-) Ja tez czasem daje czadu z butami...ale to wynika z tego że nie cierpię wysokich obcasów! Nigdy się nie nauczę chodzić w tym czymś ;-)ZMYSŁOWOŚĆ Z KOLEKCJI - BLACK LABEL roz 42 (341371524) - Aukcje internetowe Allegro
Wiesz Meg - ja na ślubie mojej siostry miałam bardzo podobną sukienkę. Tzn krój ten sam, materiał też a kolor ciemno brązowy w takie malusieńkie kwiatki ecru. Tylko dałam ciała, bo do takiej delikatnej sukienki założyłam sandały z koturnami, ale za bardzo nikt nie zauważył bo przez małego terroryste mus był po godzinie zabawy i 1 (słownie jednym)tancu do domu jechać.:-)
Meg, Ty musisz byc moją siostrą, nie ma innej możliwości. Ja również nie cierpię wysokich obcasów i w życiu nie naucze się w nich chodzić, choć zdaję zobie sprawę, że ładniej nóżka w nich wygląda i wyszczuplaja optycznie sylwetkę...;-) Ja tez czasem daje czadu z butami...ale to wynika z tego że nie cierpię wysokich obcasów! Nigdy się nie nauczę chodzić w tym czymś ;-)
A taka sukienka pasuje Kasiu do każdej figury. I pewnie ślicznie wyglądałaś :-)