reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Bodzia to moze ja po kolei skomentuje te kiecki zeby nie bylo ze se umyslilam ze akurat taka jest zla itp
1.
*RED SEX*HOT SHOPPING sexi sukienki U.K 42 (337885942) - Aukcje internetowe Allegro
Ta nie. Przy Twoim rozmiarze biustu nie powinnas nosic sukienek bez szeleczek Wydawalo by sie ze zaraz Ci wyskocza z sukienki ;-)
2.
Sexowna Plisowana suknia NOWA 42!!! (343850104) - Aukcje internetowe Allegro
Elegancka ale sukienka na konkretne wyjscie i malo praktyczna (masz male dziecko i bedziesz za nim gonic na weselu wiec powymiatasz wszytkie katy ;-) Pozatym pomysl na jakie jeszcze okazje bys ja zalozyla? Napewno nie na niedzielny spacer. Pozatym jest lato, trzeba pokazac noge a Ty masz ladne nogi Bodzia :tak::tak:

3.
ZMYSŁOWOŚĆ Z KOLEKCJI - BLACK LABEL roz 42 (341371524) - Aukcje internetowe Allegro
~~EXCELLENT DRESS ~BLACK&RED ~tu.42~~34-42~~ (341573298) - Aukcje internetowe Allegro
Te dwie sa do siebie podobne. Dol kiecki w ksztalcie litery A, nie maja za cienkich ramiaczek, maja pas i ladnie splywaja po ciele -czyli to czego szukasz. Dlugosc tuz za kolano odslania lydke -super! Czerwona na wesele bylaby super, zreszta to Twoj kolor :-) Moze uda Ci sie znalezc podobna :-)

Co do spodnicy http://www.allegro.pl/item334403231_piekna_satynowa_spodnica_tulipan_czarna_biala_s.html- za bardzo opina biodra, ale dlugosc ok. Pomysl raczej czyms o lini A...czyli rozszerza sie od pasa w dol. Ale najlpiej przymierz takie dopasowane i o linii A i sama zauwazysz w czym Ci lepiej ;-)

Dziękuje Ci kochana:tak:Plisowana miała być tylko na wesele, bardzo się Mężowi podobała;-);-)Ale masz racje, mało praktyczna:tak::tak:

Nawet nie wiecie jakie to super uczucie móc komuś doradzić w spr. ubioru. Jeżeli macie jakieś pytanie, wklejcie zdjęcie swojej sylwetki (z szyją, jeżeli się wstydzicie bez głowy ;-) Jestem obiektywna i doradzę...a widzę, że jesteście ciekawe bo ktoś te 190 odwiedzin tu zrobił ;-)

no chyba jestesmy ciekawe. szkoda, ze tak pozno to znalazlam. na szczescie juz mi sie udalo wrocic do formy. ale pierwsze dwa lata brakowalo mi zdecydowania fachowych porad. tak trzymaj!

ZMYSŁOWOŚĆ Z KOLEKCJI - BLACK LABEL roz 42 (341371524) - Aukcje internetowe Allegro
Wiesz Meg - ja na ślubie mojej siostry miałam bardzo podobną sukienkę. Tzn krój ten sam, materiał też a kolor ciemno brązowy w takie malusieńkie kwiatki ecru. Tylko dałam ciała, bo do takiej delikatnej sukienki założyłam sandały z koturnami, ale za bardzo nikt nie zauważył bo przez małego terroryste mus był po godzinie zabawy i 1 (słownie jednym)tancu do domu jechać.:-)

Wiesz Meg - ja na ślubie mojej siostry miałam bardzo podobną sukienkę. Tzn krój ten sam, materiał też a kolor ciemno brązowy w takie malusieńkie kwiatki ecru. Tylko dałam ciała, bo do takiej delikatnej sukienki założyłam sandały z koturnami, ale za bardzo nikt nie zauważył bo przez małego terroryste mus był po godzinie zabawy i 1 (słownie jednym)tancu do domu jechać.:-)
;-) Ja tez czasem daje czadu z butami...ale to wynika z tego że nie cierpię wysokich obcasów! Nigdy się nie nauczę chodzić w tym czymś ;-)
A taka sukienka pasuje Kasiu do każdej figury. I pewnie ślicznie wyglądałaś :-)

reklama
;-) Ja tez czasem daje czadu z butami...ale to wynika z tego że nie cierpię wysokich obcasów! Nigdy się nie nauczę chodzić w tym czymś ;-)
A taka sukienka pasuje Kasiu do każdej figury. I pewnie ślicznie wyglądałaś :-)
Meg, Ty musisz byc moją siostrą, nie ma innej możliwości. Ja również nie cierpię wysokich obcasów i w życiu nie naucze się w nich chodzić, choć zdaję zobie sprawę, że ładniej nóżka w nich wygląda i wyszczuplaja optycznie sylwetkę...

Do góry