reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja dziś zaczełam 38 tydzień i narazie brzuch mi jeszcze nieopadł za to wczoraj wieczorem strasznie bolało mnie coś z lewej strony w pachwinie :baffled:aż mi na chwile noga zdrętwiała miała któraś z Was coś takiego?:confused:

reklama
ewelcia, ale miałaś poród "all in one", ale najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło :-)
annawoj, to za trzecim razem będzie w ogóle ekspresowo ;-)

Serdecznie gratuluję drugiej już mamusi chłopaka w marcowym gronie! Dużo zdrówka dla Oleczka! :-)

Co do plam... Niestety w tej ciąży też mam "pieprzyki" na piersiach. Nie są one ładne... W ostatniej ciąży lekarz mówił, że mogą nie zniknąć i się załamałam. Całe szczęście jakoś zniknęły. Ale nie zniknęły mi czerwone plamy z twarzy... Kobitki też macie takie "rumieńce" na policzkach? Cały czas używam kremu Perfecta mama, który takim plamom ma zapobiegać, ale jak je usunąć jeśli je mam jeszcze od poprzedniej ciąży? Make up jest w tej sytuacji obowiązkowy.

ja dziś zaczełam 38 tydzień i narazie brzuch mi jeszcze nieopadł za to wczoraj wieczorem strasznie bolało mnie coś z lewej strony w pachwinie :baffled:aż mi na chwile noga zdrętwiała miała któraś z Was coś takiego?:confused:

Stawiam na ucisk na nerw, u mnie to klasyka gatunku, czasem tak silnie uciska, że muszę... kucnąć. No i chodzę jak kowboj ostatnio :zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry