- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Teraz sobie skojarzylam fakty.. ja mam takie brazowawe plamy na piersiach (zaczynaja sie od sutkow tak do 2 cm dalej) zastanawialam sie co to moze byc.. Mam nadzieje ze pozniej to tez zejdzie
Mojej siostrze kreska z brzucha schodziła pare miesięcy, ale zeszła i to calkowicie A mi już pare miesięcy temu ciemniejsze zrobiły się... zewnętrzne części piersi, aż do pachy. Jak się nie przyjrzeć, to nie widać, ale ja widzę. Na poczatku tez myslalam, ze to jakiś brud i probowalam zmyc Mojej mamie się zrobilo identycznie, wiec się nie przejmuje. A moj maz stwierdzil, ze wygladam, jakbym sie opalała, hihih
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
moonk to nie jestem sama he he
tez takie mamTeraz sobie skojarzylam fakty.. ja mam takie brazowawe plamy na piersiach (zaczynaja sie od sutkow tak do 2 cm dalej) zastanawialam sie co to moze byc.. Mam nadzieje ze pozniej to tez zejdzie
Ja oprócz tej kreski na brzuszku nie mam żadnych innych przebarwień i niech już tak zostanie :-)
Ale jakos tak niepokoję się, bo dziś znów nie czuję się najlepiej :-( Znów mnie mdli, nie mam apetytu (mąż własnie robi pizze ale nie wiem czy przełknę), ogólnie taka jakas słaba jestem, że jakby mi teraz przyszło rodzić to nie wiem jak bym dała radę. Nawet jak leżę to mi słabo :-( Miejsca sobie nie mogę znaleźć, obracam się z boku na bok, ale jest mi nie wygodnie, skóra pod biustem ciągnie niemiłosiernie, podkładam więc poduchę ale to pomaga tylko na jakiś czas. I tak się kręcę, wiercę. Jak tak mają wyglądać moje ostatnie dni to ja chyba zwariuję :-(
Ale jakos tak niepokoję się, bo dziś znów nie czuję się najlepiej :-( Znów mnie mdli, nie mam apetytu (mąż własnie robi pizze ale nie wiem czy przełknę), ogólnie taka jakas słaba jestem, że jakby mi teraz przyszło rodzić to nie wiem jak bym dała radę. Nawet jak leżę to mi słabo :-( Miejsca sobie nie mogę znaleźć, obracam się z boku na bok, ale jest mi nie wygodnie, skóra pod biustem ciągnie niemiłosiernie, podkładam więc poduchę ale to pomaga tylko na jakiś czas. I tak się kręcę, wiercę. Jak tak mają wyglądać moje ostatnie dni to ja chyba zwariuję :-(
M
modroklejka
Gość
ja sie dzis tez kiepsko czuje...miejsca nie moge sobie znalesc, brzuszek nisko, wiec uciska mi nogi, nogi mi cierpna, mrowieja, w zadnej pozycji mi niewygodnie...
plam hormonalnych zadnych nie mam, kreski na brzuchu tez...moze dlatego ze jestem blondynka...
plam hormonalnych zadnych nie mam, kreski na brzuchu tez...moze dlatego ze jestem blondynka...
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Justynko ogromniaste gratulacje!!!!!!Szybkiego powrotu do domciu,zdrówka dla Olcia i Ciebie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: