- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Justynko, ogromne gratulacje!
Dużo szczęścia dla Ciebie, Olka i całej rodzinki!
Dużo szczęścia dla Ciebie, Olka i całej rodzinki!
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Ja rowniez nie mam pojecia jak wygladaja te skurcze ale wydaje mi sie ze jak sie zacznie to bedziemy wiedziec ze to to
Dziewczyny apropo hormonow.
W szpitalu po porodzie(we wtorek) spojrzalam w lustro i mysle sobie jejku jaka ja mam szyje brudna!!!!!!!no to polecialam do lazienki sie myc,(a godzine temu bralam prysznic)szoruje ta szyje a to nie schodzi,potem przyszla polozna i mowie jej zeby obejrzala moja szyje bo kolor zmienila,a ta sie mnie zapytala czy mam kreske na brzuchu,mowie ze mam no to ona mowi ze to zmiany hormonalne.
Nie wiadomo czy zejda,cholera bede teraz lazic jak brudas,chociaz maz mowi ze mi troszke schodzi.
Wiem ze nie wszystkim znika ta kreska na brzuchu u mnie na brzuchu moze zostac tylko niech znikna slady z szyji.
W szpitalu po porodzie(we wtorek) spojrzalam w lustro i mysle sobie jejku jaka ja mam szyje brudna!!!!!!!no to polecialam do lazienki sie myc,(a godzine temu bralam prysznic)szoruje ta szyje a to nie schodzi,potem przyszla polozna i mowie jej zeby obejrzala moja szyje bo kolor zmienila,a ta sie mnie zapytala czy mam kreske na brzuchu,mowie ze mam no to ona mowi ze to zmiany hormonalne.
Nie wiadomo czy zejda,cholera bede teraz lazic jak brudas,chociaz maz mowi ze mi troszke schodzi.
Wiem ze nie wszystkim znika ta kreska na brzuchu u mnie na brzuchu moze zostac tylko niech znikna slady z szyji.
M*R*
Fanka BB :)
Ta krecha to mi zostala taka delikatna prawie niewidoczna za to teraz widac ja baardzo.Niektore dziewczyny maja plamy watrobowe na twarzy to jest dopiero meksyk:-(,mam nadzieje ze zadnej z nas to sie nie przytrafi.
Ewelcia jak znika to moze zniknie juz na zawsze:-)glowa do gory.
Ewelcia jak znika to moze zniknie juz na zawsze:-)glowa do gory.
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
No rzeczywiscie z plamami na twarzy to niechcialbym zostac.. choc pierwszy raz slysze o takich plamach
Buuu zgage dostalam
Buuu zgage dostalam
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Moja siostra miała plamy wątrobowe przy pierwszej ciązy jak i przy drugiej, ale niedługo po porodzie plamy poszły w niepamięć
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Miroslava napewno nie jedna osobe pocieszylas swoim postem :-)Moja siostra miała plamy wątrobowe przy pierwszej ciązy jak i przy drugiej, ale niedługo po porodzie plamy poszły w niepamięć
ja mam na szyji normalnie jedną wielką wysypke drobnych włukniaczków okropnie to wygląda mam nadzieje że po porodzie zejdzie...to być może przez te hormony na około piersi skolei mam piepszyki których wcześnie niemiałam
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: