reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Justina ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i Twojego Synka!!!!!!!
Cieszymy się bardzo, że dołączył do nas nowy królewicz:tak:

reklama
Dziewczyny apropo hormonow.
W szpitalu po porodzie(we wtorek) spojrzalam w lustro i mysle sobie jejku jaka ja mam szyje brudna!!!!!!!no to polecialam do lazienki sie myc,(a godzine temu bralam prysznic)szoruje ta szyje a to nie schodzi,potem przyszla polozna i mowie jej zeby obejrzala moja szyje bo kolor zmienila,a ta sie mnie zapytala czy mam kreske na brzuchu,mowie ze mam no to ona mowi ze to zmiany hormonalne.
Nie wiadomo czy zejda,cholera bede teraz lazic jak brudas,chociaz maz mowi ze mi troszke schodzi.
Wiem ze nie wszystkim znika ta kreska na brzuchu u mnie na brzuchu moze zostac tylko niech znikna slady z szyji.

Ta krecha to mi zostala taka delikatna prawie niewidoczna za to teraz widac ja baardzo.Niektore dziewczyny maja plamy watrobowe na twarzy to jest dopiero meksyk:-(,mam nadzieje ze zadnej z nas to sie nie przytrafi.
Ewelcia jak znika to moze zniknie juz na zawsze:-)glowa do gory.

Moja siostra miała plamy wątrobowe przy pierwszej ciązy jak i przy drugiej, ale niedługo po porodzie plamy poszły w niepamięć:tak:

ja mam na szyji normalnie jedną wielką wysypke drobnych włukniaczków okropnie to wygląda mam nadzieje że po porodzie zejdzie...to być może przez te hormony na około piersi skolei mam piepszyki których wcześnie niemiałam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry