reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Prześliczna :)))))):-):-):-)

Ale jaki szczuplaczek :) Niech szybko rośnie i przybiera na wadze :tak:

reklama
Iwonka GRATULACJE!!!
Anna córcia prześliczna przecudna naprawde i jaka kruszyneczka...urośnie szybko WSZYSTKIEGO DOBREGO!!! :-)

Malenstwo tez ta to rozumiem. A czujesz ze Ci sie brzuch opuscil? Bo u mnie moze nie koniecznie widac ze brzuch sie opuscil co czuje niesamowity ucisk w dole. Trudno nawet powiedziec na co. Napewo pecherz, tewnie jakies jelita i co tam jeszcze jest. Czasami to az sie wyprostowac nie moge. Na razie duzo nie chodze bo jeszcze do niedzieli mam lezec. Ale w niedziele zaczyna sie 37 tydzien i gin powiedziala, ze moge powoli zaczac wstawac:)

Tak to jest zostawić to forum na kilka godzin he he :-D dwie nowe mamuśki :-):tak:. jak fajnie. Gratulacje dla Ani i Iwony

Magmil jeszcze ostatnio nie widzialam tego zebym miala nisko brzuszek no ale od jakis kilkunastu dni widze jak z dnia na dzien jest coraz nizej. Ucisk na pecherz to czuje przewaznie w nocy :tak:
zastanawiam sie czy urodze w terminie bo jezeli juz od miesiaca glowka jest b.nisko... :confused: W piatek mam usg mam nadzieje ze powiedza mi cos konkretnego ;-)

Aniu jaka śliczna kruszynka:tak: taka szczuplutka ale szybciutko napewno nabierze ciałka:-) wszystkiego naj naj naj. Jak najwięcej ją teraz głaskaj w inkubatorze, bo czytałam że to przyspiesza prawidłowy rozwój dziecka (wcześniaczków) i jest dla takich kruszynek bardzo ważne-czucie bliśkości. :-)Slodkośc po prostu!!:-)

ania i iwona OGROMNE GRATULACJE :-):-):-)
Sara śliczna ta Twoja Julitka :tak:
Aniu córcia śliczna kruszynka niech szybko rośnie :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry