Czy ja jako jedyna chciałabym żeby dziecko nie było za duże? Przy poprzednim porodzie straszyli mnie zbyt małym rozstawem miednicy i cc a bardzo bym nie chciała... a mała miała 3300 i się zmieściła :-) ale to był już 41 tydzień... USG myli się do 500 gram w obie strony...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Firehead ja też bym nie chciała żeby moja mała nie była za dużo...hi hi niech ma po mamusi 3100 ;-). Pozdrowiłam Justynę od Was ;-) i napisałam jej o nowych marcowych maluszkach ;-). Odpisała mi:
"Matko boska no to pięknie. Kruszynka 1400 ale da radę. Ja nic nowego nie wiem, poza tym że leżę tu do rozwiązania.Łożysko słabo pracuje dlatego mały jest taki drobny. Strzela mnie kurwica bo nikt nic nie powie konkretnego.Pobrali mi kilka razy krew wczoraj i dziś wzięli mocz do analizy może jutro coś się dowiem.Pozdrawiam wszystkie mamusie i dziękuję za pośrednictwo ze światem żywych :-)"
"Matko boska no to pięknie. Kruszynka 1400 ale da radę. Ja nic nowego nie wiem, poza tym że leżę tu do rozwiązania.Łożysko słabo pracuje dlatego mały jest taki drobny. Strzela mnie kurwica bo nikt nic nie powie konkretnego.Pobrali mi kilka razy krew wczoraj i dziś wzięli mocz do analizy może jutro coś się dowiem.Pozdrawiam wszystkie mamusie i dziękuję za pośrednictwo ze światem żywych :-)"
Gratulacje dla Anny i Iwony!!!
Skąd masz te informacje? Pytam bo u mnie ponoć chłopak siedzi w brzuszku
A może mu po prostu dobrze jest ??
ojj dziewczynki faceci to niech siędza ile moga w brzuszkach, oni zawsze się później rozwijają (płucka itp).
Skąd masz te informacje? Pytam bo u mnie ponoć chłopak siedzi w brzuszku
A może mu po prostu dobrze jest ??
aTsonia, ja mam termin na 12 marca, i chciałabym, żeby mi się brzuszek obniżył, bo ciężko mi się oddycha...i tak czekam, czekam i nic.....w poniedziałek powiedziałam lekarzowi, że czekam na ten moment kiedy odczuję ulgę w oddychaniu, a on na to, że za bardzo by na to nie liczył, bo jestem dość niska (160 cm) i małe kobitki nie odczuwają raczej róznicy...za to wysokie jak najbardziej :-( jak im się obniży brzuch to zaraz lepiej im się oddycha.... tak więc nie liczę na poprawę do porodu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
serdzeczne gratulacje dla wspaniałych dziewczynek dużo zdrówka
Agusia poznasz kiedy odejda ci wody plodowe-na pewno
Ja nie mialam cienia watpliwosci-wody odeszly mi w pozycji lezacej,pulsacyjnie w ilosci cos jak mocz-cieple fale az zamoczylam nie tylko ubrania ale i zalalam kanape.Lalo sie po nogach w pozycji stojacej
Nie zawsze tak jest... mi sie sączyły i to było jak nietrzymanie moczu ale bez fal i lania się... Pewnie zależy to od tego jak mocno główka jest przyparta.
Magmil tzn. ze dzidzia juz ma niziutko glowke tak?
bo mi jakis prawie miesiac temu tez powiedzieli ze moja kruszynka ma bardzo nisko glowke ale ze jestem w Norwegii dokladnie wszystkiego nie zrozumialam
hm mój mały też ma nisko główkę rączki (chyba) czuję zaraz nad spojeniem łonowym i strasznie silne mam parcie na pęcherz i tak od 3 tygodni... a szyjki już "nie mam" ponoć
Mi się obniżył jakoś 3 tyg temu ale ulgę czułam krótko bo mały urósł i problemy z oddyhaniem wróciły 9choć mniejsze) i zgaga też A z tym wzrostem masz rację... mam 155 cm wzrostuaTsonia, ja mam termin na 12 marca, i chciałabym, żeby mi się brzuszek obniżył, bo ciężko mi się oddycha...i tak czekam, czekam i nic.....w poniedziałek powiedziałam lekarzowi, że czekam na ten moment kiedy odczuję ulgę w oddychaniu, a on na to, że za bardzo by na to nie liczył, bo jestem dość niska (160 cm) i małe kobitki nie odczuwają raczej róznicy...za to wysokie jak najbardziej :-( jak im się obniży brzuch to zaraz lepiej im się oddycha.... tak więc nie liczę na poprawę do porodu.
Pozdrawiam
śliczna:-)Dziękuję bardzo wszystkim za gratulacje i słowa otuchy. Bardzo sie przydadzą. Mam nadzieję że najgorsze już za mną i Karolcia szybko będzie z nami w domku. Czekam na tę chwilę z niecierpliwością.
A tak wygląda teraz moja córeczka.
M*R*
Fanka BB :)
Ania,Iwona gratulacje!!!!!!!
reklama
M*R*
Fanka BB :)
Przesylam pozdrowienia dla Justynki!!!
Nie martw sie moja cora miala 2730g jak sie urodzila w 38 tygodniu ( zdrowa jak rybka)nie stresuj sie ,:-)wszystko bedzie dobrze:-)
Nie martw sie moja cora miala 2730g jak sie urodzila w 38 tygodniu ( zdrowa jak rybka)nie stresuj sie ,:-)wszystko bedzie dobrze:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: