reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ponoc tak jest ze dziewczynki szybciej sie rozwijaja,szybciej zaczynaja chodzic itd ale nie jest to regula;-):-)

A ja ostatnio mialam taki dziwny przypadek..
Wstawalam rano z lozka zrobilam krok i nagle upadlam:szok: (szczescie ze na tylek)
Dziwi mnie w tym to ze nie zrobilo mi sie slabo ani nic w tym rodzaju tylko jakos tak dziwnie jakbym nie czula jednej nogi...:baffled:
Bylam w takim szoku ze przez chwile jeszcze posiedzialam na tej podlodze.. no ale po chwili wstalam i bylo juz wszystko wporzadku.
Nie mam pojecia co to mialo byc..:confused:

Julitka jest prześliczna, drobniutka ale nóżki długie jak u modelki :-):-):-)

a gdzie są zdjęcia Julitki?
Eve chyba Karolinke masz na mysli?? tak własnie teraz pomyślałam jak napisałaś o tych nóżkach, bo Ani córcia ma takie widać długie jak modelka :)

Wiadomosc od Edis
Jestem w szpitalu.Gorączka nie przechodziła mi doszły do tego nieregularne skurcze,nudnosci.Zrobili mi ktg-są małe skurcze lekarz na badaniu stwierdził że macica szykuje się do porodu.Mam antybiotyk dożylnie i kroplówkę na skurczę.Poza tym multum innych leków.Buźki dla dziewczyn z BB.Edis

reklama
Jejku mam nadzieje ze z Edis bedzie wszystko ok. Dobrze ze jest juz pod opieka specjalistów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry