- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kurde, mi wlasciwie obojetne jak bede rodzic, ale poprostu wolalabym wczesniej wiedziec zeby sie nastawic. Uwazam ze jesli konieczna jest cesarka to ok, bedzie cesarka, ale jesli ma byc wszystko dobrze to nie ma to jak porod naturalny. Oby dzidzia sie zdecydowala niedlugo
Aaa jeszcze jedno! A jesli dziecko sie obroci w ostatniej chwili to nagle bede musiala rodzic naturalnie? Z tego stresu to chyba raz dwa urodze ;-)
Aaa jeszcze jedno! A jesli dziecko sie obroci w ostatniej chwili to nagle bede musiala rodzic naturalnie? Z tego stresu to chyba raz dwa urodze ;-)
U mnie tez Malutka główką do góry sobie siedzi, ciekawe czy zechce sie odwrócic?? W listopadzie na usg tez w tej pozycji siedziala, pewnie jej tak sie podoba.;-) A ja chcialabym wczesniej wiedziec na jaki porod sie nastawic. :-)Pozdrowionka dla wszystkich brzuchatek.
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kurde cos mnie pobolewa brzusio i plecki.Czuje taki tempy i ciagnacy bol
Ewelcia i co lepiej ci mam nadzieję że tak .
U mnie mały ostatnio siedział już główką w dół mam nadzieję że nadal tak siedzi
Mamusia prawie zadnej zmiany,narazie leze.Dzwonilam do lekarza zeby sie na wizyte umowic i znow sa takie kolejki ze dopiero na piatek mam a myslalm ze w srode dam rade pojsc-tak jak niby powinnam.
Mam nadzieje ze to nic strasznego.
A u Ciebie jak z samopoczuciem?
Mam nadzieje ze to nic strasznego.
A u Ciebie jak z samopoczuciem?
dziewczynki a jak z waszymi dziąsłami bo mi strasznie ale to naprawde strasznie krwawią byłam u dentystki i ta stwierdziła że to normalne kazała mi płukać dentoseptem i wyciągiem z kory dębu,czy macie Wy może jakieś sprawdzone metody bo boje się że któregoś dnia obudze się z zębami na poduszce:-)
myslam z sasne bo jakas padnieta jestem,ale zachcialo mi sie siku a potem jesc.Wiec wcinam sobie kanapke i czuje jak mi sie brzusio napina i twardnieje nagle bol w podbrzuszu i bol kregoslupa,poczulam jak mi sie slabo robi i nagle nie mialam czym oddychac.Troszke mi przeszlo wzielam kilka glebszych oddechow ale czuje ze cos sie dzieje tylko co?!!!???
Wzielam nospe i leze mam nadzieje ze mi przejdzie.
Macie tak???a moze mialyscie przed samym porodem???bo ja juz nie wiem co myselc,oby malemu sie za bardzo nie spieszylo!!!
Wzielam nospe i leze mam nadzieje ze mi przejdzie.
Macie tak???a moze mialyscie przed samym porodem???bo ja juz nie wiem co myselc,oby malemu sie za bardzo nie spieszylo!!!
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ewelcia ciężko stwierdzić pierwszy poród byłam na wywołaniu więc lekami próbowali przyspieszyć poród.
Drugi zaczęły się od sączenia wód w domu ale zero bóli więc ciężko mi stwierdzić.
Co do mojego samopoczucia to już dużo lepiej.
Dziś wysprzątałam dom poprałam wszystkie maskotki :-)
tylko mąż dziś zobaczył mój brzuch to stwierdziół że chyba się obniżył ostatnio jak teściowa powiedziała że brzuch mi się obniżył i że do tygodnia urodzę to tak też było
Ale mąż potem stwierdził że on się nie zna
Ginekologa mam 11 lutego
Drugi zaczęły się od sączenia wód w domu ale zero bóli więc ciężko mi stwierdzić.
Co do mojego samopoczucia to już dużo lepiej.
Dziś wysprzątałam dom poprałam wszystkie maskotki :-)
tylko mąż dziś zobaczył mój brzuch to stwierdziół że chyba się obniżył ostatnio jak teściowa powiedziała że brzuch mi się obniżył i że do tygodnia urodzę to tak też było
Ale mąż potem stwierdził że on się nie zna
Ginekologa mam 11 lutego
reklama
mamusia dzieki.moze jeszcze ktos cos napisze,bo nie wiem co mam robic,nie spakowana jestem
mi brzuch sie obnizyl w tamtym tygodniu,chyba w czwartek.
Wizyte w szpitalu mam 4lutego a w piatek tylko u ogolnego,zmierzy mi cisnienie zbada mocz i tyle.
nie przeszlo mi!!!!nadal brzuch twardy i boli mnie\,byla w laziece sprawdzic czy mi sie wody nie sacza,ale nic nie leci,kurde mysle ze to jeszcze nie to!!!!
mi brzuch sie obnizyl w tamtym tygodniu,chyba w czwartek.
Wizyte w szpitalu mam 4lutego a w piatek tylko u ogolnego,zmierzy mi cisnienie zbada mocz i tyle.
nie przeszlo mi!!!!nadal brzuch twardy i boli mnie\,byla w laziece sprawdzic czy mi sie wody nie sacza,ale nic nie leci,kurde mysle ze to jeszcze nie to!!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: