reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuje wam wszystkim za odpowiedź:-) Zapomiałam dodać że mam problem z szyjką bo jest za krótka byłam wczoraj u lekarza bo mi to spokoju nie dawało jeszcze te wyniki leukocytów w moczu i się denerwowałam i tak miałam iść w poniedziałek do lekarza, zmieniłam tylko dzień. Wyniki nawet niezłe ale to że mnie boli niedobrze i że robi mi się twardy brzuch też niedobrze:-( mam termin na koniec marca i powiedział,żebym chociaż z 5 tygodni dochodziła i mogę rodzić mały duży prawie 2 kg waży:tak: dał mi skierowanie do szpitala no i dziś idę za niedługo. Pozdrawiam was dziewczyny i życze wam donoszony maleństw, zdrowych:-) i szybkich porodów :-)

reklama
Dziękuje wam wszystkim za odpowiedź:-) Zapomiałam dodać że mam problem z szyjką bo jest za krótka byłam wczoraj u lekarza bo mi to spokoju nie dawało jeszcze te wyniki leukocytów w moczu i się denerwowałam i tak miałam iść w poniedziałek do lekarza, zmieniłam tylko dzień. Wyniki nawet niezłe ale to że mnie boli niedobrze i że robi mi się twardy brzuch też niedobrze:-( mam termin na koniec marca i powiedział,żebym chociaż z 5 tygodni dochodziła i mogę rodzić mały duży prawie 2 kg waży:tak: dał mi skierowanie do szpitala no i dziś idę za niedługo. Pozdrawiam was dziewczyny i życze wam donoszony maleństw, zdrowych:-) i szybkich porodów :-)

Wiolciaa, życzę wszystkiego dobrego i abyś urodziła w terminie :) trzymam kciuki :)

U mnie nieciekawie dopadła mnie grypa lekarz przepisał mi DUOMOX wiecie coś o tym leku ponoć można brać w ciąży.
Proszę o odpowiedź bardzo się martwię .
:crazy:ide nadal leżeć do łóżka papatki

Mamusia slyszlam ze DUOMOX jest jednym z najbezpieczniejszych antybiotykow dla kobiet w ciazy.
Kuruj sie kochana.
Podobno duzo ludzi choruje w PL:-(

dzięki za odpowiedź strasznie dużo ludzi choruje do tego 2 moje córki też chore masakra.
Mi jeszcze teraz doszła gorączka szlag by to trafił.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to sara za 3 tyg zostanie mamusią??? :) oby wytrzymala szpital to nie fajna sparawa nerwy i wogle lepiej w domu.
Co do Juli to pewnie nic się nie zmieniło, :(( zresztą moze niedługo sama się odezwie.

Ostatnia edycja:
Mamusia, duomox jest podobno bezpieczny w ciąży;
grypa rzeczywiście zbiera żniwa, Tomka siostra jest pielęgniarką w domu pomocy dla osób starszych i u niej zmarło już 8 osób z powodu powikłań pogrypowych .... !! w ciągu 2-3 tygodni ....

Mamusia ja również mialam przepisany DUOMOX. Nie martw sie tym ze to antybiotyk.. jest on przepisywany kobietom w ciązy poniewaz jest on najslabszym i skutecznym antybiotykiem i nie szkodzi dzidzi . :)

Słuchajcie tylko czy antybiotyk pomoże na grypę??Bo u nas w kraju to z byle powodu przepisują antybiotyk a ja słyszałam że grypy antybiotykiem się nie leczy

reklama
Słuchajcie tylko czy antybiotyk pomoże na grypę??Bo u nas w kraju to z byle powodu przepisują antybiotyk a ja słyszałam że grypy antybiotykiem się nie leczy

ja oprócz grypy mam zapalenie dziąseł strasznie mnie rwały .
Dziś już troszkę lepiej przynajmniej siedzieć potrafię bo wczoraj cały dzień i noc w łóżku pleców rano już nie czułam :wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry