- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
avanti85
Entuzjast(k)a
oj biedna ta julia dość że mąż jej nie wspiera a co najgorsze sam jeszcze przysparza jej problemów to teraz jeszcze to
miejmy nadzieję że będzie dobrze trzymam kciuki 

Evulek
Aktywna w BB
adka_N, dbaj o siebie i małą!
mnie też niewiele brakowało,żeby leżeć do końca ciąży ale skurcze minęły i żyję w miarę normalnie.
mnie na zgagę pomaga 'Rennie" owocowe, siemię lniane (pite regularnie) i migdały. słyszałam,że mleka nie wolno pić na to, ale nie wiem czy to prawda (pomaga podobno tylko na chwilę, ale zakwasza organizm
) więc przestałam je stosować. czytałam też ,że mleko w 'czystej' postaci powinno się odstawić od 8 m-ca bo może uczulić dziecko! zapytam w piątek mojego gina co sądzi o tej opinii...
na krwawiące dziąsła dentka kazała stosować płyny do płukania (ja używam "Meridol", dostępny w Rossmanie za 19.90) i zmienić na razie szczoteczkę na miękką!
pozdrówka dla Was, uważajcie na siebie :-)

mnie też niewiele brakowało,żeby leżeć do końca ciąży ale skurcze minęły i żyję w miarę normalnie.
mnie na zgagę pomaga 'Rennie" owocowe, siemię lniane (pite regularnie) i migdały. słyszałam,że mleka nie wolno pić na to, ale nie wiem czy to prawda (pomaga podobno tylko na chwilę, ale zakwasza organizm

na krwawiące dziąsła dentka kazała stosować płyny do płukania (ja używam "Meridol", dostępny w Rossmanie za 19.90) i zmienić na razie szczoteczkę na miękką!
pozdrówka dla Was, uważajcie na siebie :-)

Ostatnia edycja:
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Też trzymam kciuki za Julię, aby jej się wszystko jak najlepiej ułożyło. Może jej mąż przejmie się jej pobytem w szpitalu i nieco zreformuje. Oby!
Katarzyna_83
Aktywna w BB
...a ja zaczne od tego iz b.Wam zazdroszcze ze tak poprostu mozecie w razie W isc do swojej doktor czy tez ogolnie do ginekologa.Ja w Londynie takiej "rozpusty"nie mam :-(Dziwny kraj..coz..
Ostatnio wogole nie sypiam a jak juz to po 2h w ciagu dnia(ale co to za sen dzienny:-() do tego bardzo czesto leci mi krew z nosa:-(a gdy bylam 8stycznia na wizycie i poinformowalam o tym fakcie polozna to najzwyczajniej mnie zlekcewazyla
Zadne picie melisy,mleka nie pomaga.. bywa ze sie poprostu nie klade bo sie jeszcze bardziej męcze "walczac"o sen.. Jedyna pociecha w tej całej sytuacji ze nie spiąc "bawie" sie z naszym malenstwem glaszczac brzuszek (bawie sie w takiego naszego chowanego)
Macie jakies wskazowki?Chetnie przetestuje bo zaczynam w ciagu dnia wygladac i zachowywac sie jak zombie:-(
Pozdrawiam ciepło.
Ostatnio wogole nie sypiam a jak juz to po 2h w ciagu dnia(ale co to za sen dzienny:-() do tego bardzo czesto leci mi krew z nosa:-(a gdy bylam 8stycznia na wizycie i poinformowalam o tym fakcie polozna to najzwyczajniej mnie zlekcewazyla

Zadne picie melisy,mleka nie pomaga.. bywa ze sie poprostu nie klade bo sie jeszcze bardziej męcze "walczac"o sen.. Jedyna pociecha w tej całej sytuacji ze nie spiąc "bawie" sie z naszym malenstwem glaszczac brzuszek (bawie sie w takiego naszego chowanego)
Macie jakies wskazowki?Chetnie przetestuje bo zaczynam w ciagu dnia wygladac i zachowywac sie jak zombie:-(
Pozdrawiam ciepło.
Katarzyna_83 bezsennosc jest straszna. Ja w zwiazku z tym, że teraz musze cały czas leżec to w nocy tez mnie bezsennosc czasami dopada. Ale nie moge zrobic nic innego jak tylko leżec. Mam nadzieje, ze damy jeszcze rade troche pociagnac. To juz niedlugo.
magda19lenka
MTM
Katarzyna_83, mi krew z nosa leci, gdy choć jednego dnia zapomnę brać witamin, takich standardowych dla kobiet w ciąży. Już to zauważyłam kilka razy, jeśli jednego dnia się zapomnę i nie łyknę, to na drugi dzień pojawiają się strzępki krwi w nosie. A Ty łykasz witaminy? jeśli nie, to może spróbuj, zaszkodzić na pewno nie zaszkodzą, a może i pomogą.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: