reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maagda ja jak robie a biore zelazo wiec sa to twarde stolce to tez mam malutkie plamki na papierze krwi ale to dlatego ze peka mi tam przy odbydzie skorka czy jakies moze zylki moze Ty tez tak masz???tym bardziej ze lekarz nic nie potwierdzil ze to hemoroidy:tak:

reklama
Leganza heh faktycznie zastanawiające... podobnie się czuję:( najlepiej spi mi się na lewym boku a dziś jeszcze ten bol brzucha@ nie znosze tego.:crazy: mi tez się zdarzało wstawać z głodu :zawstydzona/y:

a u mnie znów nawrót bólu brzucha ;(
ale teraz poszłam sobie do wanny się wygrzać i nagle zaczęło mnie boleć w dole brzucha (po prawej stronie) tak jakoś dziwnie, kłuje przez kilka sekund a następnie przestaje kłuć, potem po kilka sekundach znów kłuje a potem znów przestaje. Miałyście coś podobnego ?

ale teraz poszłam sobie do wanny się wygrzać i nagle zaczęło mnie boleć w dole brzucha (po prawej stronie) tak jakoś dziwnie, kłuje przez kilka sekund a następnie przestaje kłuć, potem po kilka sekundach znów kłuje a potem znów przestaje. Miałyście coś podobnego ?

Proponuje nie lezec za dlugo w cieplej wodzie i mam nadzieje ze ta woda nie jest az tak ciepla bo wiesz ze to grozi przedwczesznym porodem dluga goraca kapiel powoduje tez np.(jak juz jest termin porodu) skurecze i moze wywolac prood czesto dziewczyny czekajac w szpitalu sobie lały goraca wode na brzuch by wywolac poród

Mnie tak kłuje, ale własnie w miejscu gdzie mam bliznę po wyrostku, więc tłumaczę sobie, że to macica naciska na zrosty mięśni, ale może jest inna przyczyna?
Jak Ci nie minie, albo ból będzie się nasilał to dla pewności skontaktuj się z lekarzem! Ale myślę, że po prostu macica na coś tam naciska

Przy ataku wyrostka jest podwyższona temperatura i w miejscu w którym on się znajduje przy ucisku przestaje boleć a boli w momencie puszczania sprawdzając zgina się nogę w kolanie

Dzięki dziewczyny za posty,
w wannie leżałam 10 max 15 min i jak mnie tylko zaczęło kłuć wylazłam z wanny, zjadłam na wszelki wypadek no spę i narazie jest dość dobrze.

też się trochę przeraziłam, żebym sobie gorącą wodą nie przyśpieszyła przyjścia małej na świat. Ale póki co się uspokoiło i chyba to jednak te drogi moczowe, czasami mnie nerka pobolewa.

Mam nadzieję, że kryzys minął, ale musiałam się komuś wygadać ;) dzięki za wsparcie.
Obiecuję, więcej w czasie ciąży nie będę brała gorących kąpieli, słowo ;)

Kobietki mnie dziś strasznie popuchły kończyny dolne, szczególnie lewa noga, ale najbardziej w okolicy kostek właściwie to całe stopy :szok:, do tego jakiegoś nerwa dostałam i od trzeciej do piątej co chwilę buczałam...nie wiem co się dzieje?
A i do tego te wstrętne skurcze łydek, dochodzi do tego, że muszę w nocy wstać i postawić nogi mocno na ziemi żeby puściły...
Pocieszam się tym, że jutro idę do ginka na 9.00 może mnie trochę uspokoi.:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Leganza mi odkleiło się łożysko w pierwszej ciąży na szczęście w takim miejscu że nic nie zagrażało Nikusiowi. Powiem ci że ból jest tak ogromny że to nawet miałam wrażenie że poród tak mnie nie bolał. Coś strasznego więc jażeli miałaś okropny ból który jest ciężki do zniesienia to idz do lekarza ,ale wiesz to było w moim przypadku takie bardzo bolesne nie wiem czy tak jest w każdym przypadku . Mam jednak nadzieję że nic takiego ci się nie przytrafiło .:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry