reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
leze juz dluzszy czas a brzuch jak mialam twardy tak mam!!!!te tabletki sa jakies do d*****bo nic nie pomagaja.jestem zla wszystko mnie boli.:szok::szok::szok:
Kiedy ten 40tydz albo 39tydz??????

reklama
Mnie dzis znow boli brzuszek tak nisko,a wczoraj w okolicach pepka.
Boli mnie tez krocze i glowa.
Carolin ja tez nie wiedzialam jakie sa dolegliwosci w ciazy i z czym sie to tak naprawde wiaze-teraz juz wiem!!!!!

Ewelcia ja mam tak samo, wczoraj i dzisiaj w ciągu dnia tak mnie pobolewał brzuch i promieniował w krzyż, krocze, a i to pieczenie w okolicy pępka...o pępek pytałam ginka ostatnio jak byłam, to powiedział, że jest to związane z naciąganiem skóry, rośnie brzuch i skóra się naciąga.
Resztę dolegliwości wyjaśnię w poniedziałek na wizycie. ;-):-(

Ja tez mam rozne dolegliwosci najbardziej to te ze spojeniemłonowym pozniej bola mnie plecy nogi krzyze itp twardniejacy brzuch echhh spac sie nie da i ostatnio cos spiaca ciagle chodze ziewam i spalabym caly dzien :-(

EWELCIA a co za lek na ten brzusio dostalas????? ja ide w poniedzialek moze tez mi cos przepisze jak cos dam znac jak narazie u mnie nie jest tak zle ale wiesz jest i boje sie okropnie:sorry2:

Ola, najgorsze jest to, że kładę się spać, pali mnie zgaga, budzę się, pali mnie zgaga, dzisiaj jak jadłam obiad to mnie nawet paliła, normalnie popijałam zupe zimną wodą.... Jak będę u ginka w piątek to mu o tym powiem, moze mi coś zapisze, bo normalnie czuję się jakbym miałam poparzony przełyk:baffled:
Mirka, współczuję Ci - ja też ostatnio coraz częściej mam zgagę, właściwie codziennie i czasami eż nic nie pomaga :baffled:
Mnie dzis znow boli brzuszek tak nisko,a wczoraj w okolicach pepka.
Boli mnie tez krocze i glowa.
Carolin ja tez nie wiedzialam jakie sa dolegliwosci w ciazy i z czym sie to tak naprawde wiaze-teraz juz wiem!!!!!
najgorsze jest to, że ja też nie wiedziałam co to dolegliwości w ciąży, bo pierwszą ciążę miałam bezproblemową i generalnie nic mi nie było... a teraz masakra jakaś - ostatnio jeszcze biodra mnie bolą, no porażka po prostu :no:
Hej mam problem z hemoroidami .. jestem tego pewna w 100%, poniewaz po oddaniu stolca krwawie z odbytu.. nie jest to duze krwawienie.. ale zawsze to cos. Bylam juz z tym ok 3 razy u lekarza ale on mowi ze nic tam nie ma.. W dodatku bardzo boli mnie kosc ogonowa. czy ktoraś z was mogłaby podac nazwe jakies dobrej masci która pomogła.. i jest dla kobiet w ciąży.? Z góry dziękuję . ;**
jeżeli lekarz nic nie widzi, to może to jednak nie to? ja brałam czopki hemorectal i jakiś lek w tabletkach, ale nie pamiętam nazwy... ale ja to miałam zapisane przez lekarza...

hej dziewczyny ja też bardzo cierpię na zgagę wczoraj jak bylam u lekarza to mu o tym mówiłam podobno jest jakies mleczko specjalne na zgagę dla kobiet w ciąży chciał mi przepisać :tak: ale ja nie lubię mleka i powiedziałam że nie będę tego stosować i jakoś wytrzymam :-p

Mam pytanko, moze ktoras z was miala podobna sytuacje. Obudzilam sie w nocy i i musialam sie "przeciagnac"(naciagnac kosci)bo mialam wrazenie ze jestem pozwijana i po tym "przeciagnac" poczulam jakby mnie cos ukulo po prawej stronie dolu brzucha chwiole bolalo niemocno(mam tam tez blizny pooperacyjne) i odrazu mialam wizje ze lozysko mi sie przez cos takiego moze odkleic dodac ze nie mam lozyska przodujacego ani zadnego krwawnienia ciaza przebiega bezproblemowo i mam nadzieje ze tak zostanie. Co wy o tym sadzicie czy lozysko moze sie odkleic od takie "przeciagniecia" sie bo na necie nie moge niestety znalesc informacji na ten temat dodam ze teraz nic mnie nie boli, nie plamie i moj maly robaczek sie rusza ale czarna wizja odklejajacego lozyska zostala

mnie boli kręgosłóp i cięzko mi oddychać cięzko lezeć na plecach ogolnie źle śpie bo co poł godz musze do wc :(((

Nika81znam ten bol co 30 minut do wc a co do spania na plecach to tez nie zabardzo ale jak leze na bokach to potem czuje sie taka wymietolona ze musze sie wyciagnac i dzisaij ten przykry incydent:( a co jest jeszcze nie do wytrzymania to ze co 3-5 godzin musze cos zjesc bo zoladek mi sie wywija na lewa strone z glodu:(a co jest najsmieszniejsze ze jak maz nie ma nocki to spie razem z nim a jak on wraca z noski o 7 to moja mala mnie "budzi"( ow glodem) o 6:30 i nie wiem jak to jest ale jak moj maz tylko wlozy klucz do drzwi o 7 to mala dorazu mi z kopniaka daje juz zdarzylo mi sie tak 5 razy

reklama
Ola_o tylko wiesz po kazdym oddaniu stolca kiedy przyloze papier do odbytu jest krew.. i to tylko z odbytu.. wiec mysle ze to w 100% hemroidy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry