reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rodziłam 27 marca, niecałe 3 tygdnie..., hm... to znaczy, że jeszcze takie krwawe dni mogą mi sieprzydażyć...:eek:

mysle ze do 6 tyg. to wszystko jeszcze moze sie zdarzyc;-) no ale jesteś juz prawie na pólmetku wiec szybko zleci:zawstydzona/y:

Ja sie ciesze ze rodziłysmy na wiosne a nie w środku lata, nie wyobrazam sobie wtedy nosic tych wilkich podladów czy podpasek:szok: nie dość że widać to jeszcze jak gorąco i niewygodnie;-)

Dziewczyny ja ostatnio nosilam podpaski do 8 tygodnia ale mialam lozysko przodujace wiec wieksza rana w sordku tak mi tlumaczyli ,teraz mam dosc skape karwawienia dzis dokladnie jest 3 tygodnie od cc,wiecej chlupnie nieraz jak karmie piersia albo sciagam pokarm ,mysle ze to macica sie obkurcza i stad te przypadlosci.

Ja krwawienia mialam jakies hmm 3 tygodnie po cc.Potem przerwa a potem z 5 tyg po cc okres dostalam.Teraz jest 9 tydzien i spodziewam sie okresu znow ale narazie nic na niego nie wskazuje,chyba sie cos rozregulowalo a przez wszystkie lata mialam regularnie jak w zegarku co 28-29 dni.Mam nadzieje ze to nie kolejna ciaza:-D ale wiem ze nie bo po cc to tak szybko ponoc jajeczko sie nie zagniezdza bo sluzowka macicy jest bardziej wylyzeczkowana niz rodzac sn.

oj ja juz bym chciala byc po pologu...ten jest nieco inny niz przy pierwszej....
ja aktualnie plamie taka jakby brunatna krwia czy cos w tym stylu noi jak karmie albo dluzej pochodze to poleci nie zle...no ale nic to .....niech sie obkurcza diablic jedna bo juz przez nia mialam wytwrczajac sporo stresow po cc pierwszej....

w przyszlym tygodniu ide na konsultaceje d lekarza straego moze usg mi zrobi i powie czy wsio ok w srodku.... tylko ostatnio bylam pozniej juz po pologu a nie w 4 tygodniu...hmm no nic w wypisie napisaize za 4 tyg wizyta u lekarza wiec trzeba isc....

Co do krwawienia po cc to chyba ze dwa tyg temu pisałam, że mi się skończyło po dwóch tyg.:eek: - no ale potem znów pojawiło się więc to chyba normalne - dziś już myślę, że koniec - to by były czgtery tyg. - jeszcze tylko jakieś brązowawe plamki. W ogóle to spodziewałam się jakichś mega odchodów poporodowych - a tu po wyjściu ze szpitala wyglądało to u mnie jak normalna @ a nawet tyle nie.

Rana po cięciu już nie boli i nie ciągnie w zasadzie w ogóle - choć czasem zdarzy się ze ni stąd ni zowąd coś tam mnie jeszcze zepnie...

Dziewczyny, czy któraś z Was używa pasa poporodowego? Kiedy go można po cięciu założyć?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry