reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie stać mnie na inny szpital :(((( nie mam pieniedzy na znieczulenie w innym i wogle wychodzi za wszystko i za porod rodzinny kolo 2tyś nie oszalalam jeszcze.

reklama
Gosia trzymam mocno kciuki!!! Wracaj szybciutko już z Maluszkiem:-)

Nika nie martw się na zapas...ja też zdecydowałam że nie wydam nie wiadomo ile pieniędzy na tych kilka godzin porodu. Już wolę tę kwotę na jakiś fajny wypad w wakacje wydać:-)
Szpital do którego planuję iść nie oferuje znieczulenia ZZO, nawet odpłatnie...:eek: to jest moja największa bolączka, bo tego bólu jeszcze nie znam i wolałabym w razie potrzeby mieć możliwość skorzystania niego...no ale cóż...kilka godzin bólu i będzie już po:-)

Tak w ogóle to właśnie wróciłam od gina, jestem po masażu szyjki macicy:baffled: ale spodziewałam się o wiele gorszego bólu. Szczerze mówiąc to skurcze które miałam tej nocy byly zdecydowanie silniejsze...tylko że minęły po 4 godzinach:baffled: a były już częste co 4 minuty...no nic nadal czekam

Efektem masażu jest rozwarcie już na 5 cm z początkowego 0,5cm!!!! Byłam w szoku! Po masażu odeszła mi reszta Pana Czopa:-D Ginka powiedziała ż teraz nic tylko na skurcze czekać i natychmiast o szpitala jechać, bo z takim dużym rozwarciem to różnie może być...:eek: tylko że skurczy brak:eek: więc tak jakbym nadal tkwiła w punkcie wyjścia!:-(

info od Magda19lenki
hej, chyba będą mi dzis poród wywoływać mam mniej wód płodowych rano tętno małej było ponoć słabe. Jestem podenerwowana co to będzie.

tylko trzymać kciuki :-)

ATsonia, gratulacje!!
to chyba najdłuższe marcowe dzieciątko, ale nie najcięższe ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry