reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Urodzila, po wielkich meczarniach (ale o tym to sama opowie jak wroci do domu) przez cesarskie ciecie. Szymon Wielki 4100g i 61 cm. Pozdrawiamy wszystkich :)))))))))

Trotylia przepływy sprawdza się na USG polega to na tym że lekarz sprawdza jak krew i takie tam rzeczy przepływają przez pępowinę i ciało dziecka...
no tak mniej więcej ;-)
Nika81 to nie możesz iść do innego szpitala jak tam taki szajs?? bo faktycznie z opisu twojego wygląda na straszne męki i wogóle bezsensu...
ja w czwartek jadę dna KTG ciekawe czy mnie zostawią czy odeślą do domu :dry:

A ja musze się pożegnać bo jutro rano ide do szpitala i napewno wróce z dzidziusiem tylko nie wiem kiedy. Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki. Będze dobrze zobaczycie.

mi tak nie mówili, ale nie było czasu na takie motywacje ;-) wyskoczyła i tak w tempie ekspresowym

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry