- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
Myleene jeszcze ja tu jestem...nadal z pełnym brzuszkiem...
madzik_
Fanka BB :)
dziewczyny trzymam kciuki za was:-)
gosia bez bolesnego porodu zycze
hehe a sa bezbolesne porody:-)??
Magdalenka, Gosia trzymam kciuki!!
madzik_
Modroklejka, Katka gratulacje!!
ATsonia no dawaj, dawaj z tym porodem:-) W marcu się napewno załapiesz:-) czekamy na malucha!!
ATsonia no dawaj, dawaj z tym porodem:-) W marcu się napewno załapiesz:-) czekamy na malucha!!
madzik_
Jak się czyta cudze opisy to wydaję się ze takie straszne te porody nie byly:-) ale to pewnia każda kobieta myśli tak o porodach innych mój wydawał mi sie straszny
Betina jeśli chodzi o to dotykanie główki to ja tak nie miałam, ale mojej bratowej tak położna kazała. Mało tego mężowi (czyli mojemu bratu) kazała też tam zajrzeć aby potwierdził że widać głowę i dopiero bratowa dotknęłaTeż poskutkowało i szybko poród się zakończył:-)
Betina jeśli chodzi o to dotykanie główki to ja tak nie miałam, ale mojej bratowej tak położna kazała. Mało tego mężowi (czyli mojemu bratu) kazała też tam zajrzeć aby potwierdził że widać głowę i dopiero bratowa dotknęłaTeż poskutkowało i szybko poród się zakończył:-)
Witam!Widzę,że więcej jest tu "przeterminowanych" mam.Niestety też czekam na mojego synka.Termin miałam na 27.03.,a tu jak nic,tak nic.
Najgorsze jest to,że łożysko mi wapnieje i strasznie martwię się o malucha.Jutro mam wizytę,zobaczymy co i jak.Już nie mogę się doczekać.Każdy dzień wyczekiwania staje się męczarnią.Nie myślałam,że sama "końcówka" jest tak ciężka.Całą ciążę dobrze znosiłam,nawet opuchnięć nie było.A teraz z dnia na dzień nogi puchną coraz bardziej,itp.Boję się strasznie.Byłam tydzień temu na USG i wszystko oki,tylko łożysko zaczęło się "starzeć".
Najgorsze jest to,że łożysko mi wapnieje i strasznie martwię się o malucha.Jutro mam wizytę,zobaczymy co i jak.Już nie mogę się doczekać.Każdy dzień wyczekiwania staje się męczarnią.Nie myślałam,że sama "końcówka" jest tak ciężka.Całą ciążę dobrze znosiłam,nawet opuchnięć nie było.A teraz z dnia na dzień nogi puchną coraz bardziej,itp.Boję się strasznie.Byłam tydzień temu na USG i wszystko oki,tylko łożysko zaczęło się "starzeć".
hehe a sa bezbolesne porody:-)??
Magdalenka, Gosia trzymam kciuki!!
Madzik moze sa ja tam nie wiem;-),napisalam tak zeby dziewczynie otuchy dodac
Betina u mnie bylo podobnie tzn nie kazala mi dotykac tylko mowila o tym ze glowka bliziutko i ze widac czarne wloski.
Powiedziala do m ze jesli chce to moze zobaczyc i on widzial;-) byl taki szczesliwy ze mogl zobaczyc chociaz wloski naszego syna na poczatek,potem nie mogl sie doczekac kiedy go zobaczy i bardziej mnie motywowal do parcia ale.....skonczylo sie na cc
Powiedziala do m ze jesli chce to moze zobaczyc i on widzial;-) byl taki szczesliwy ze mogl zobaczyc chociaz wloski naszego syna na poczatek,potem nie mogl sie doczekac kiedy go zobaczy i bardziej mnie motywowal do parcia ale.....skonczylo sie na cc
reklama
madlen nie przejmuj się tak tym, ja też 2 tyg temu miałam już łożysko III stopnia, ale wszystkie przepływy sa dobre więc nie jest jeszcze tak źle :-)
Gosia to choć wiesz że w piątek coś się zacznie a ja nadal w niepewności
Gosia to choć wiesz że w piątek coś się zacznie a ja nadal w niepewności
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: