- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madzik_
Fanka BB :)
tylko przedłużającej żółtaczki musimy sie pozbyć jeszcze a walka z nią ciężka ale damy radę:-)
madzik_
matko dziewczyny ile juz marcówek
GRATULACJE!!!
GRATULACJE!!!
karolka84
mama kwietniowa '09
Zerknęłam na listę rozpakowanych pokaźna lista:-):-):-) a ile jeszcze oczekuje:-)
karolka84
mama kwietniowa '09
Madzik , oj działo się, działo u Ciebie!!!! Dzielna Mamcia z Ciebie:-) Jeszcze raz gratuluję i duuużo radości życzę!!!
karolka84
mama kwietniowa '09
Katka czyli pewnie w tym tygodniu jeszcze spotkasz się ze swoją Dzidziulką:-)
Ja za to nie znam dnia ani godziny... a dzisiejszego dnia to chyba powinnam zamieszkać w toalecie bo ciągle tam biegam - jak nie siku to coś większego... Do tego nudzi mi się okropnie bo Dominik dziś na służbie...wróci dopiero jutro rano...
Ja za to nie znam dnia ani godziny... a dzisiejszego dnia to chyba powinnam zamieszkać w toalecie bo ciągle tam biegam - jak nie siku to coś większego... Do tego nudzi mi się okropnie bo Dominik dziś na służbie...wróci dopiero jutro rano...
ANIA2009
Ja ostateczny termin mam na czwartek(26) więc mam nadzieję, że mój WIKTOREK już ze mnie wyskoczy, ale szczerze mówiąc nie boję się wywoływania-bo już mnie nic nie obchodzi czy mnie będzie bolało
CHCE JUŻ MIEĆ MOJEGO SYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHCE JUŻ MIEĆ MOJEGO SYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M*R*
Gratulacje dla Mirabell i Edis!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Justyna337
gratulacje dla wszystkich owych mamuś - a dla tych ciagle zapakowanych - cierpliwości...
reklama
Justyna337
No dobra. ja ide jutro do szpitala, ale podobnie jak Myfa nie wiem kiedy cc. mam nadzieję, że nie będa mnie trzymali za długo. dzisiaj byłam tak zdenerwowana, że mniemal chodziłam po ścianach. zupełnie niepotrzebnie zaczęłam myslec o tym szpitalu, badaniu przez innych lekarzy - którzy oczywiście według mojej teorii zrobią to niedelikatnie i bedzie bolało o połoznych, badaniach, krwii.... i wszystkich nieprzyjemnych motywach związanych ze szpitalem. teraz się troche uspokoiłam ale i tak nie jest mi do smiechu... zobaczymy będzie co ma być
odezwę się jak już będę po
powodzenia dlawszystkich cesarzowych
odezwę się jak już będę po
powodzenia dlawszystkich cesarzowych
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: