reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja mam w skierowniu ze niby cc i mam sie stawic 25 marca do szpitala, ale nie widomo kiedy mnie potna, maja niby czekac na skurcze chociaz lekarz pwoiedzial ze maly donoszony i to nie konieczne...mam tylko jak sie beda pytac czy wyrazam zgode na porod sn powiedziec ze nie.....no nic zobaczymy co bedzie u mnie to juz druga cc wiec wiem co mnie czeka chociaz nie do konca

reklama
Wiecie co ,mnie pytali w 23 tygodniu ciazy czy sn czy cc bardziej chce.Teraz w 36 tyg.spytali tylko dla potwierdzenia .Dokumenty juz podpisalam ,badania do cesarki juz porobione wiec na skurcze czekac nie bedziemy,bo bysmy sobie mogli czekac...moze i tydzien jeszcze,bo u mnie zadnych czopow ,zadnych boli;-).Tak wiec ja jestem nastawiona ze 26ego z rana mnie tna i nie ma przebacz(no chyba ze jakas kobitka zacznie rodzic naturalnie i bedzie musiala miec cesarke przede mna).

Dziewczynki!!

oto wiadomość od oficjalnej marcowej mamusi KasiulkiW:

Dziś o 14 urodził się Mikołaj, waga 3980g, dł.58 cm, poród naturalny, 9 na 10 PA, było ciężko ale udało się!
Pozdrowienia dla wszystkich Ciotek!

KasiulkaW - WIELKIE GRATULACJE!!!!

Mi lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że rozwarcie jest, szyjka już króciutka, na ktg wyszły jakieś skurcze i że przy cc w takim wypadku nie trzeba czekać na silne skurcze. Że dziecko donoszone i macica będzie się ładnie obkurczać i że dla lekarza operującego to dobre warunki...zobaczymy. Moja kol. rodziła przedwczoraj i płacze z powodu bólu i obkurczającej się macicy, ale chyba każda z nas musi przez to przejść.

KasiulkaW GRATULUJE
FAJNIE ŻE SYNEK ZDROWY I ŻE UDAŁO SIĘ NATURALNIE, A TERAZ WYPOCZYWAJCIE I SZYBKO WRACAJCIE DO DOMKU
:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry