reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eve trzymam kciuki za ta szybka regeneracje.

Ja siedze nadal na patologii. Na razie cisza pomimo ze odszedl czop z zywa krwia.
Jutro rano test na oksytocyne. Zobaczymy, a noz widelec cos sie ruszy. A jak nie to chyba tu uswirkne...

moonik1 - to juz niebawem zobaczysz swoje malenstwo!

ja jestem jeszcze na zwolnieniu, skonczylo mi sie 15tego i mi przedluzyli na tydzień :tak: czyli do 22 marca a jak nadal nie bedzie sie nic dzialo to 23 marca na szpital...

podziwiam naprawdę. chociaz jak się czyta wszystkie opisy - to widac, jak duzo zalezy od personelu. oby wszystkie dziewczyny miały dobre połozne i ekspresowe porody!!! nie wiem, od czego to zalezy, że każda ma inaczej. przeciez zbudowane w zasadzie jestesmy tak samo. EVE - nie wiedziałam nawet, że dzieciatko może się urodzić z zapaleniem płuc... podziwiam, że dałyście radę.

Leżałam w trakcie ciąży w szpitalu...straszna nuda... choćby się nawet miało ciągle leżeć to w domu jakoś szybciej leci czas

ech to ja oficjalnie tez juz jestem ta przeterminowana..;-)
carolin, ja dzis mialam wizyte i juz nie dostałam zwolnienia, tylko mi wypisala od jutra tj 19 zaswiadczenie o urlopie macierzynskim. Mi i tak w zasadzie wszytsko jedno te pare dni jakos przeboleje, nie chcialam jej meczyc bo i tak w zasadzie mi wypisywala to L4 z dobrego serca a cała ciaze biegałam jak szalona na uniwerek.
A co do badania po terminie to mnie badala jak najbardziej, juz napisalam na watku głownym ze nawet sie tak rozpedziła ze mi głowke dziecka wyczuła i delikatny masaz szyjki zrobila

reklama
To zapalenie to prawdopodobnie spowodowane było infekcją (ból gardła) jaką przechodziłam w ciąży, no i miałam 3 razy opryszczkę na ustach :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry