reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A mnie cos dzisiaj strasznie bola plecy tak na dole dziwny taki ten bol .. przeszywajacy:baffled: a kiedy na chwile przejdzie to znowu zaczyna bolec brzuch jak na @ ... i tak w kolko...

No i pan Czopek odchodzi:tak::-D

reklama
Ja już nie radzę sobie z bólem i obrzękiem stóp-JAKAS MASAKRA :baffled: na szczęście przyszłam sobie do mamy a ona ma taki masażer do stóp co wirbuje i puszcza bombelki na stopy...wiec sobie czytam Was, piszę i masuję stópki---------->BOSKO....:-D

modrolejka u mnie tez apetyt, a przed chwila najadlam sie paluszków serowo-cebulowych i teraz to chyba ocean wody gazowanej wypije :szok:

A mnie od wczoraj strasznie boli biodro i cała lewa noga, tak że ledwie chodzę. Cały dzień wczoraj przeleżałam, dziś już trochę lepiej.
A jeśli chodzi o podjadanie to też cały czas coś za mną chodzi, sama niewiem co:confused:

Katarzyna_83 możne mieć związek... czytałam że niektóre kobiety przed porodem jedzą za 2 a nawet i za 3 osoby, albo wogóle nie mieć apetytu:-)
a teraz mam pytanie:
czy wy tez macie takie straszne "upławy" czy to mi się wody sączą, bo nie wiem jak to rozróżnić kurde a zaczynam się tym już martwić :-(
Ja też mam okropne upławy, cały czas wilgotno w majtkach, też się martwiłam czy to nie wody - w tamtych ciążach tak nie miałam:confused: Ale chyba jednak to po prostu upławy.

u mnie tez ciagle wilgotono...dziwne takie uczucie...

nie wspominajac o tym ze mały od 3 dni lezy mi na pecherzu i biegam do łązienki co 5 min po to zeby wysiusiac łyczeczke lub dwie....

i ciagle jestem głodna....na wszystko mam ochote-w kazdej ilosci-a najbardziej na tosty z szynka i serem....

poza tym woda mi sie zatrzymuje bo place mam tak popuchniete ze nie moge do konca piesci zaciskac...

ehhh...cała ciaza bez dolegliwosci a tu na ostatni tydzien takie klopsy....duuupa blada
Modroklejka, możemy sobie ręce podać :-D Raz, że wilgotno, dwa, że mały też mi to samo robi z pęcherzem, palce mam spuchnięte, szczególnie po nocy - aż trudno mi pewne rzeczy chwycić (np. czajnik z wodą) i takie bóle w nadgartkach, a jak przeczytałam Twojego posta to poczułam, że natychmiast muszę iść do kuchni zrobić sobie tosty:-D Idę...

wy sie cieszcie z tego wilgotno poki mozecie...ciekawe jak to bedzie po porodzie....:-)...ja po poprzedniej ciazy az do tej czyli 3 lata mialam straszne problemy z suchoscia pochwy....dlatego sie ciesze z tego:"wilgotno":-):-):-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry