reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane rozpakowane marcoweczki !Zycze duzo szczescie , szybkiego powrotu do domu z maluszkami i samych cudownych chwil! :-) Buziaki dla Was i malenstw!

reklama
7 marca o 20 :40 urodzilam Karolka
Poród siłami natury .Dzis już przyjechaliśmy do domku i cieszymy sie sobą :)
gratulacje dla wszystkich mam :)

Wiadomosc od Julii:
\10 marca o godz 23:37 urodzil sie Nataniel.
Waga 3500g dlugosc 53,8 na 10pkt

Julia wielkie gratulacje

Gekonek gratuluje

ewelcia--własnie miałam napisac ze julia urodziła...

ale to nie koniec nowin!

avanti85 tez urodziła
"z wielka radoscia zawiadamiam ze dzis o 0.35 przyszedł na swiat moj synek alanek, wazy 2820 i ma 53 cm jest sliczny i ma czarna czuprynke. cały poród trwał 1 h i 10 min wiec ekspresowo, pozdrowienia dla bb"

Gekonek-GRATULACJE!!!

Dorzucamy gratulacje dla Laili - odezwała się na marcu, że już wróciła z córunią do domku (urodzinki były 09.03). Buziaczki dla nowej mamy.
Wszystkim rozpakowanym mamusiom OGROMNE GRATULACJE!!!!!
Ale się dzieje:-D

U mnie też upławy i głód dają o sobie znać.... Do tego bieganie w nocy do kibelka...ech co godzinke, i zero spania, śpię co drugą noc:szok: A do tego mam dzisiaj meeega lenia i nic mi się nie chce!

U mnie jutro zapewne się skończy oczekiwanie. Wczoraj wylądowałam w szpitalu ze skurczami co 4min. Pół dnia miałam skurcze w sumie najpierw co 6, później co 5min. Aż o 23 wybraliśmy się sprawdzić co jest grane, bo skurcze nie były bolesne. Po dwóch badaniach i KTG wypuścili mnie jednak do domu, ale tylko dlatego, że mieszkam 5min drogi na piechotę od porodówki :-) i całe szczęście, bo w nocy nic się nie wydarzyło. Rozwarcie 3cm. Skurcze wciąż są. Ale niebolesne. Tak mi pogmerali sprawdzając stan wód płodowych, że w końcu Pan Czop się ruszył i wylatuje dziś kawałkami. Zbieram siły na jutro. Zapewne z pomocą oksytocyny znajdę się w 5% kobiet rodzących w terminie :tak: Mój poród można w zasadzie powiedzieć, że już trwa.. to mi się tych godzin nazbiera :-D Powodzonka dla reszty oczekujących. Choć już coraz mniej ich.

Adka ale masz fajnie:tak: Ja dzis odczowam skurcze .. zadko ale bolesne .. no ale znajac mozje szczescie pomecze sie i nic z tego nie wyniknie:-( az sie boje bo z dnia na dzien coraz wiecej objawow i bolu a porodu ani slychu ani widu:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry