reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak astma oskrzelowa jest wskazaniem do cesarki... duzo tez zalezy od stopnia nasilenia astmy.... ja niby czuje sie dobrze, ale od poczatku 2 trymestru biore dodatkowa dawke leków zeby maluch byl dobrze dotleniony. Jednak wynik spirometrii mam słaby (pev 62%).
Moze powinnas zapytac o to swojego lekarza... ja mialam 2 konsultacje specjalistyczne ,druga zlecona przez szpital i stwierdzono ze przy astmie porod sn jest ryzykowny (pomimo stsowanych metod na przyspieszenie akcji porodowej) jest to za duzy wysilek i grozi niedotlenieniem matki i dziecka.
Tak mi powiedzieli lekarze...

Co do obecnosci meza troche mi trudno uwierzyc ze maz nie bedzie mogl byc na sali pooperacyjnej, tym bardziej ze wszystkie piszecie ze nie bylo z tym problemu...
Jednak z M stwierdzilismy ze bedziemy walczyc o to zeby byz ze mna na pooperacyjnej:-)

reklama
Wielkie gratulacje dla rozpakowanych!!!Zycze szybkiego powrotu do sil i zdrowiutkich bobaskow:-) Buziaki

Wiadomosc od kaczuszki:-)

Dzisiaj o 11.45 urodzil sie nasz sliczny czarnowlosy synek Mikolaj.Wazy 3 kg. wzrost cale 52 cm. Calusy Gosia i Maciej.

Ale sie ciesze!!!Juppiii , kolejne malenstwo jest z mamusia:-)

No nareszcie kolejny "Maly ksiaze".
Kaczuszka wielkie gratulacje,duzo zdrowka dla Was!!!!

reklama
Czytam o waszych skurczach i bólach a mi nic nie doskwiera. Już zaczynam się martwić że będę tak w ciąży chodzić dwa latka bo tu żadnych objawów zbliżającego się porodu a termin na 25 marca:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry