reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karolka z tego co zaobserwowałam na forum to niektóre dziewczyny mają objawy kilka tygodni szybciej, a niektóre dopiero w dzień porodu więc się nie przejmuj :-). Ja też mam termin na 25 marca ale należę raczej do tej pierwszej grupy, bo nieregularne skurcze już mam itd., a kiedy urodzę nie wiadomo hmm ale na forum są już takie mamusie które nawet kilka godzin wcześniej pisały że jeszcze żadnych objawów nie mają, a kolejnego dnia na nowinkach z porodówki była informacja że mają już dzidziusia przy sobie :-). Więc różnie to może być, i się nie przejmuj ;-)

gratulacje Kaczuszko b wielkie gratulacje :))

its_a_boy.gif

Dzięki Agusia za pociechę:-) w sumie może powinnam się cieszyć że jeszcze skurcze mnie nie dopadają...za to w nocy ciągle się budzę i tylko przekładam z boku na bok... nie wspominając o wydeptanej już ścieżce do toalety:-)

Wiadomosc od Madzik
hej!mam duze nadcisnienie,wlasnie na patologii juz leze nie wiadomo czy nie zostane tu juz do konca.Szyjka podobno sie jednak skraca i robi miekka.
Pozdrowienia dla kobitek i maluchow z bb.

Pytala czy ktos po Oli urodzil napisalam ze Kaczuszka

Hej a ja dziś jak nowo narodzona siły dużo spacer dwa razy zaliczony skurcze tylko tyle o ile normalnie szok. A w nocy bolał mnie brzuszek i się zlękłam że to już a dziś rewela mały też rusza się mało ale się rusza może to cisz przed burzą oby .:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry