reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Eve wreszcie sie cos ruszylo u Ciebie!!!
TAk sie martwilas.
Kciuki mocno zaciskam,aby porod byl szybki:-)

reklama
Dołaczam się do grona oczekujących na cc. Jeśli maluch nie zechce pojawić się przed terminem , a ma na to jeszcze tylko tydzień. 16 marca ide do szpitala i 17- chyba ze cos sie zadzieje- mam miec cesarke.
Skierowano mnie na cc ze zwgledu na astme oskrzelowa:(
Mam pyt do dziewczyn które juz rodzily przez cc, rozmawialam dzis z jednym zlekarzy ze szpitala w ktorym bede rodzic, o obecnosci meza, nie podczas samej ceasarki, ale podczas pobytu na sali pooperacyjnej ( a ztego cow iem jest się tam 24 h) i lekarz stwierdzil ze maz nie moze przeywac ze mna na sali pooperacyjnej:-(Wiecie cos na ten temat?? Wydaje mi sie to troche dziwne, ze na sale poop[eracyjna przynosza dziecko, a meza nie moze byc ze mna??

Wiadomosc od Maniulki:\
Witam u mnie od rana kiepski nastruj w nocy bylam na porodowce ale skurczy juz nie mialam i mnie wypuscili do siebie na patologie dzisiaj od rana ordynator mnie pocieszyl ze idziemy wywolywac az urodze ale profesorka stwierdzila ze jeszcze nie wiec dalej leze mala w dalszym ciagu swiruje z tetnem wiec martwie sie ale nie pozostaje mi nic innego jak im ufac.
Gratulacje dla nowych mamus

Mirka - a Ty mi możesz powiedzieć, jak wyglądają skurcze niebolesne?

Bo bolesne to Dziewczyny piszą, że takie jak na @, nieraz jakby okalające cały brzuch plus twardnienie i trwające niezbyt długo ale powtarzające sie. A niebolesne? Bo bolesnych na pewno nie mam żadnych, ale może mam niebolesne i nie wiem, że to to... :zawstydzona/y:
Skurcz niebolesny to taki, ze czujesz napiecie brzucha i brzuszek jest twardy, do tego stopnia, ze czujesz dokładne granice macicy, tzn, możesz wyróżnić ją spomiedzy innych flaków:-)

Maniulka 3mamy kciuki, musi być dobrze. Lekarze na pewno wiedzą, co robią. Powodzenia!!!

Mirabelle,jak nic się nie zmieni, to będziemy miały w ten sam dzień cesarkę:tak:

Hej chciałam Was poinformowac z Kasiullka urodzila poprzez cc dzis o 10 30 coreczke Natalke ma 3600kg 56 dł 9\10 pkt.

Ps gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamusiek:-)

ja tez włąsnie miałam napisac o tym ze kasiulka urodziła!

jest tez drugi news!

ola urodziła

"dzisiaj o 10.25 urodziła sie Julianna, wazy 4280 i mierzy 60 cm, poród ekspresowy, 50 min od przyjazdu do szpitala. jestem szczesliwa"

dostałam tez mmsa ze zdjeciem małej i oli-wstawie na zamknietym wieczoram jak znajde kabel ok kom do kopiowania!

Gratulacje Mamuski!!! No a gdzie chłoapczki???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry