reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie kochane!

Ja byłam wczoraj u gina. Rozwarcie na 1,5 cm. Nie wiem czy to dużo czy mało i co to może oznaczać... A dzidziuś ma już 3,4! Chociaz im większy dzidziuś tym większy błąd na usg.

Mirka - a Ty mi możesz powiedzieć, jak wyglądają skurcze niebolesne?

Bo bolesne to Dziewczyny piszą, że takie jak na @, nieraz jakby okalające cały brzuch plus twardnienie i trwające niezbyt długo ale powtarzające sie. A niebolesne? Bo bolesnych na pewno nie mam żadnych, ale może mam niebolesne i nie wiem, że to to... :zawstydzona/y:

No prosze, to u Eve jednak nie byłfałszywy alarm:-) I jeszcze dala rade sie zalogowac w nocy, hihih:tak:trzymam kciuki!!!!!!!!!:-):-):-)

nie wiem jak Wy ale ostatnio to strasznie ciężko mi. I katar zaczyna się odzywać... trochę się boję, zeby się nie rozchorować na sam termin porodu.

Zrobiłam wczoraj inwentaryzację rozstępów i zauważyłam, że na lewym udzie mam ich mnóstwo przy czym na prawym wogóle... chyba dlatego ze śwpięcały czas na lewym boku i czasem az mnie w nocy boli.

Ide na spacerek, musze kupić nowy nr M jak mama bo nie miałam kiedy:)

reklama
Miotlica, mi ostatnio w trakcie wizyty gin powiedział: "O , skurcz Pani ma, taki przepowiadający delikatny" a ja nic nie czułam:baffled: to był ewidentnie niebolesny skurcz:-D
Mysle ze to zalezy od organizmu. Dla jednych cos jest bolem, dla innych nie. Na pewno te kobeity, ktore przy @ nie mialy zadnych dolegliwosci będą bardziej narzekac niz te, ktore mialy @ bolesne i są w pewnym stopniu przyzwyczajone... tak mi sie przynajmniej wydaje:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry