reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiadomo, że poród niesie za sobą ból, ale przecież wszystko jest do zniesienia - prawda?? (nawet jeśli nieprawda, nie pisz :-) nastawiam się pozytywnie) :-)

EVE ten tekst to chyba tekst roku:-D rozbawił mnie niesamowicie, szczególnie to w nawiasie:-D:-) hahaha
Smiałam się sama do laptopa:-):-D

Mamusia super opis i faktycznie bardzo pozytywny;-)

reklama
witajcie!

włąsnie napisała do mnie eve...jest w szpitalu i pewnie dzis urodzi!!

Oficjalne trzymanie kciuków uważam za rozpoczęte!

Kitki!!! GRATULACJE!!! kolejna dziweczynka jest juz ze swoją mamą!!

Ruszyć się chłopcy -leniuszki!

Kitki gratulacje!!!!!!!!!!!! waga i wzrost idealne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

modroklejka nie wywoluj ich tak bo jeszcze wyjda Ci którzy nie powinni ;-)

oj a powaznie juz tez chciala bym tulic maluszka....ale jeszcze niech posiedzi z 2 tyg minimum

Dziewczyny jestem dumna z mojego brzuszka, w końcu miałam w nocy skurcze, ale tylko dwa i to nie bolesne, ale przynajmniej coś zaczyna się dziać. Dzisiaj to nawet trochę mnie plecy bola( tak jak kiedyś na @) a meżuś się ze mnie smieje, bo powiedziałam, ze jak mały nie urodzi się do przyszłej środy, to ja zacznę skakać po schodach:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry