reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kaczuszka ja tez tak mam czasami,ale mi ustaje jak sie poloze albo chwile po stoje.Nie wiem czy to jest normalne,ale mysle ze raczej tak.
Jak bede u lekarza to sei spytam, wizyte mam 7stycznia.
ATsonia ja tez spie od sciany i tez ganiam meza.
Ale nigy w nocy nie zapytalam "kochanie a moze lody"??? hehe
Ja tez sie usmialam jak czytalam Twijego posta:-):-):-)

reklama
dziewczyny, to bardzo sie ciesze, ze chociaz tak moge poprawic Wam humor :-D:-D:-D

i zeby nie bylo, to on wybral, ze chce spac z brzega-wiec niech teraz nie marudzi :-D

Moj m tez wybral ze bedzie spal od brzega,ale pewnej nocy wstalam na siku 3 razy i stwierdzil ze musimy lozko inaczej postawic(tak w zdluz pokoju)ale jescze go nie przestawil bo jak na razie tylko raz wstaje w nocy heheh

ja też zaczęłam chrapać - w poprzedniej ciąży też tak miałam, jak już brzuch duży się zrobił to się zaczęło ;-)
bardzo źle śpię, budzę się po kilka razy w nocy, masakra jakaś...
a poza tym mam boisko piłkarskie w brzuchu - dziewczyny, ale mi się ruchliwe dziecko trafiło, o losie... normalnie tak daje mi czasem popalić, że ledwo mogę wytrzymać... o spaniu to w ogóle można zapomnieć...

ola_o może dzidzia w brzuszku się wyszaleje, a jak się urodzi to będzie ładnie noce przesypiać ;-)
Ja to w ciąży mam nawet zachciewajki co do strony w łóżku :-p i prawie codziennie przed snem inaczej wybieram (raz od ściany a raz od brzega :-D)

Ostatnia edycja:
Agusia ale z ciebie zmienna kobietka jest:-)(raz od sciany,raz od brzega)
Dziewczyny jejku ale mnie glowa boli,chyba przez to zew nocy jakos spac nie moglam,budzilam sie co kawalek i patrzylam na zegarek,teraz tez spac nie moge.

Chrapanie to pewnie dlatego, że małe coś uciska i trudniej się oddycha.
ja też tak czasem mam, ze w nocy się budzę i później spać nie mogę, ale praktycznie zasypiam w jednej pozycji, bo w innej mi nie wygodnie :)

a odnośnie kopania, to moja mała jest dość spokojna i kopie ale nie za dużo, chyba tak w sam raz, a jak w Wigilię nie kopała to się martwiłam :( ale za to wieczorem dała znaki życia.
Dziś byłam na USG i mała waży ponad 1600 gr, kawał baby ;)

carolin ojj duża dziewczynka :-) ja nie wiem ile moja waży, zapomniałam się ostatnio spytać lekarza :crazy: więc pozostają mi tylko książkowe dane :crazy:.

carolin ojj duża dziewczynka :-) ja nie wiem ile moja waży, zapomniałam się ostatnio spytać lekarza :crazy: więc pozostają mi tylko książkowe dane :crazy:.

a przy opisie nie masz? może przy zdjęciach ?
u mnie do zdjęć jest zawsze jako pierwsze zdjęcie wrzucone, są tam dane, waga itp.

reklama
Carolin niestety nie ma danych przy ostatnim zdjęciu :crazy: a zawsze wcześniej były dane: ile waży, ile ma centymetrów, który tydzień itd. eh szkoda ale za 2 tygodnie następna wizyta to się na pewno lekarza spytam ;-) jak ja to dzisiaj mówiłam ile ten mały pulpecik waży :-D bo strasznie ciężka się dzisiaj nasza dziewczynka wydaje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry