reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kaczuszka ja tez tak mam czasami,ale mi ustaje jak sie poloze albo chwile po stoje.Nie wiem czy to jest normalne,ale mysle ze raczej tak.
Jak bede u lekarza to sei spytam, wizyte mam 7stycznia.
ATsonia ja tez spie od sciany i tez ganiam meza.
Ale nigy w nocy nie zapytalam "kochanie a moze lody"??? hehe
Ja tez sie usmialam jak czytalam Twijego posta:-):-):-)

reklama
dziewczyny, to bardzo sie ciesze, ze chociaz tak moge poprawic Wam humor :-D:-D:-D

i zeby nie bylo, to on wybral, ze chce spac z brzega-wiec niech teraz nie marudzi :-D

Moj m tez wybral ze bedzie spal od brzega,ale pewnej nocy wstalam na siku 3 razy i stwierdzil ze musimy lozko inaczej postawic(tak w zdluz pokoju)ale jescze go nie przestawil bo jak na razie tylko raz wstaje w nocy heheh

ja też zaczęłam chrapać - w poprzedniej ciąży też tak miałam, jak już brzuch duży się zrobił to się zaczęło ;-)
bardzo źle śpię, budzę się po kilka razy w nocy, masakra jakaś...
a poza tym mam boisko piłkarskie w brzuchu - dziewczyny, ale mi się ruchliwe dziecko trafiło, o losie... normalnie tak daje mi czasem popalić, że ledwo mogę wytrzymać... o spaniu to w ogóle można zapomnieć...

ola_o może dzidzia w brzuszku się wyszaleje, a jak się urodzi to będzie ładnie noce przesypiać ;-)
Ja to w ciąży mam nawet zachciewajki co do strony w łóżku :-p i prawie codziennie przed snem inaczej wybieram (raz od ściany a raz od brzega :-D)

Ostatnia edycja:
Agusia ale z ciebie zmienna kobietka jest:-)(raz od sciany,raz od brzega)
Dziewczyny jejku ale mnie glowa boli,chyba przez to zew nocy jakos spac nie moglam,budzilam sie co kawalek i patrzylam na zegarek,teraz tez spac nie moge.

Chrapanie to pewnie dlatego, że małe coś uciska i trudniej się oddycha.
ja też tak czasem mam, ze w nocy się budzę i później spać nie mogę, ale praktycznie zasypiam w jednej pozycji, bo w innej mi nie wygodnie :)

a odnośnie kopania, to moja mała jest dość spokojna i kopie ale nie za dużo, chyba tak w sam raz, a jak w Wigilię nie kopała to się martwiłam :( ale za to wieczorem dała znaki życia.
Dziś byłam na USG i mała waży ponad 1600 gr, kawał baby ;)

carolin ojj duża dziewczynka :-) ja nie wiem ile moja waży, zapomniałam się ostatnio spytać lekarza :crazy: więc pozostają mi tylko książkowe dane :crazy:.

carolin ojj duża dziewczynka :-) ja nie wiem ile moja waży, zapomniałam się ostatnio spytać lekarza :crazy: więc pozostają mi tylko książkowe dane :crazy:.

a przy opisie nie masz? może przy zdjęciach ?
u mnie do zdjęć jest zawsze jako pierwsze zdjęcie wrzucone, są tam dane, waga itp.

reklama
Carolin niestety nie ma danych przy ostatnim zdjęciu :crazy: a zawsze wcześniej były dane: ile waży, ile ma centymetrów, który tydzień itd. eh szkoda ale za 2 tygodnie następna wizyta to się na pewno lekarza spytam ;-) jak ja to dzisiaj mówiłam ile ten mały pulpecik waży :-D bo strasznie ciężka się dzisiaj nasza dziewczynka wydaje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry