reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już przestałam się przejmować moją wagą, niby w ciąży o dużo więcej nie jem a przytyłam 18 kg :baffled: co każdą wizytę u lekarza miałam około 2/3 kg więcej :crazy: na początku się tym przejmowałam, ale po jakimś czasie przestałam. Wierzę że wszystko po porodzie zrzucę :-). ostatnio trochę schudłam, ale nawet nie chce mi się specjalnie sprawdzać ile :-p.

reklama
sie ma!!! to jest własnie moja dolegliwość-PROBLEMYU ZE SNEM!!! jak sie Mały urodzi to raczej też sobie nie odpoczne nie?

sie ma!!! to jest własnie moja dolegliwość-PROBLEMYU ZE SNEM!!! jak sie Mały urodzi to raczej też sobie nie odpoczne nie?

haha, jak CIę to pocieszy, to ja też spać nie mogę, już od 2 godzin, ale mnie to psio obudziło, ponieważ musiała wyjść na dwór, ona teraz sobie chrapie a ja siedzę i nie śpię :(

ATsonia może Twój chłopczyk będzie grzeczny i sobie pośpisz ;-). Mi się już nie chce spać, a w dzień pewnie będę przez to zmęczona :baffled:

firehead ja też bym juz chciała mieć problemy połogowe i nawet bolące krocze :baffled::-D i mieć malucha przy sobie ale ja to napewno jeszcze ze 2 tygodnie poczekam na mojego leniwca:tak:chociaż mógłby juz wyjść bo waży już prawie 3400gram tak dziś na wizycie mi ginek powiedział :-)

u mnie wieści z wczoraj, w wieku 38 tyg:) moja waży 3800, wiec mam nadzieję, ze po terminie nie będzie chciała siedzieć ponieważ lekarz powiedział, ze do 4500 może dojsć, a ja jednak chciałabym rodzic SN.

oj....to sie mozna zanudzic na smierc lezac bez celu...

maniulka trzymaj sie i moze popedz malucha-chociazby siła woli:-)

carolin duza....u mnie w 37 tyg było 2400 gr, ale lekarz powiedział ze bedzie długi chudzielec, obstawaiał na max 3000 gr ale ok 60 cm....zobaczymy ile z tego lekarskiego wrózenia wyjdzie:-)

reklama
włąsnie dostałam wiadomosći od Anetki75

Urodziłam 23 lutego córeczkę, Urszulkę 3800g, 56 cm. przez cesarskie ciecie.Termin z miesiączki był na 2 marca. Proszę o wpisanie mnie do listy mamusiek:biggrin2:

GRATULACJE!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry