reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kaczuszka 3mamy kciuki. Wszystko będzie dobrze. Jeszcze trochę i będziesz miała dzidzię przy sobie.POWODZENIA!!!

reklama
Hihi, a Firehead jeszcze wczoraj się martwiła, kiedy ona urodzi. A tu proszę jaki ekspresik:-) Dziewczyny, gratulacje!

Maniulka - współczuć tylko, leżeć po prsotu to byś mogla w domu:baffled:
Kaczuszka tez biedactwo, ale może wreszcie dzidziuś się zdecyduje wyjść... Trzymam kciuki za Was kobiety!!!

hehe firehead po 23 jeszcze posta pisała a o 6 rano już dzidziulek na swiecie:-) też tak chcę!!!

Anetka Firehead GRATULACJE!!!

Ja już pisałam na marcu, ze nocka znośna (juz nawet nie zwracam uwagi na te wstawanie do wc), brzuszek coprawda twardniał, ale w ostatnich dniach tak mi się dzieje, więc chyba już się przyzwyczaiłam :-) Mała od 2 dni jakby mniej się rusza, nawet mniej przetacza i wypina - trochę to mnie niepokoi. I brzuch, dzis patrzac w lustro to mam go napewno niżej niż 2 dni temu i wczoraj.

Maniulka, pociesz się tym, ze z dnia na dzień jesteś już bliżej zobaczenia swojego maleństwa, niż dalej... Trzymam za Was kciuki!!!

Kaczuszka, mam nadzieję, ze teraz jak to piszę, Ty już jesteś spowrotem na porodówce, bo ile można się męczyc....

reklama
Ja dzisiaj spałam jak suseł, a szłam spać późno, bo ok 24, a wstałam tak ok 5 do kibelka i zaraz dalej zasnęłam. W sumie wstaliśmy dzisiaj po 8:-) Mały właśnie prostuje mamusię, nie lubia jak ja się garbię, dba o mój kręgosłup:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry