reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiadomosc od Maniulki:
Hej a ja w tym durnym szpitalu to predzej zgnije jak mnie polozyli w piatek tak nic nie robia oprocz ktg w piatek mialam usg a teraz nic nikt niebada malej raz spada raz rosnie tetno ale wszystko w normir jak to oni mowia.Jutro bede rozmawiac z ordynatorem moze wreszcie czegos sie dowiem.pozdrawiam

reklama
ANIA trzymamy kciuki za ciebie i dzieciaczka :-)
a co do cery to ja też mam problem :tak:na poczatku ciąży byłam cała wysypana i teraz na koniec to samo ( a mi się wydaję że od słodkiego tak mnie wysypuje a jem dużo słodkości :-p)

Maniulka trzymaj się!!! Mam nadzieję, że w końcu lekarze coś postanowią i niebawem będziesz trzymała w rączkach swoją dzidzie. Powodzenia!!!:tak:

A ja najprawdopodobniej w czwartek, albo piątek dowiem się kiedy mnie cc czeka. Dzidziuś jest odwrócony główką do góry. Ja już jednak nastawiłam się na cc i nie chciałabym, aby się zmieniło. Ale zobaczymy jak będzie.;-)

Eh nie chciałabym tak leżeć w szpitalu raczej bez celu :baffled: tym bardziej że maniulki mąż teraz jest domu z tego co pisała, i zamiast się sobą cieszyć to leży w tym szpitalu. Może ordynator jutro coś w końcu postanowi :-)

Może cos w tym jest, że za dużo słodkości, bo mi też na koniec sie cera psuje... :baffled: A słodkie mogłabym jeść na okrągło :-p chyba zbieram cukier, żeby mieć siły na poród, bo przytyłam w ciąży tylko 9,5 kg... :szok:

Firehead rozczarowałaś mnie :-p miałam nadzieję że już jesteś na porodówce :-)

Też się rozczarowałam...:-( smutno mi, jakiś nerwowy dzień dziś mam wszystko mnie wkurza, kłócimy się z mężem co 5 minut o głupoty... szkoda gadać. Mam już dość czekania, a jeszcze lekarze mnie nastawili na wcześniejszy poród... Ewelcia i Sara, które miały termin jak ja, dawno już urodziły... Deprecha no!

Może cos w tym jest, że za dużo słodkości, bo mi też na koniec sie cera psuje... :baffled: A słodkie mogłabym jeść na okrągło :-p chyba zbieram cukier, żeby mieć siły na poród, bo przytyłam w ciąży tylko 9,5 kg... :szok:

9.5kg załamałam się a u mnie dzisiaj wyszło juz 21kg :zawstydzona/y::szok: ale mam zatrucie ciążowe i jestem starsznie opuchnieta więc mam nadzieję że to przez to ta waga tyle wskazuje :baffled::blink:

reklama
Avanti juz pisalam wczoraj o tym..
Twoje 21 kg to nic.. moja siostra przed ciaza wazyla 48 i przytyla 32 wiec przed porodem miala 80:szok:
Ja przytylam juz 18 :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry