reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny,
mam pytanie do Was, a mianowicie - czy Wy puchniecie? Ja do tej pory nie miałam problemów, tzn. mam ze spaniem bo śpię na siedząco, ale dziś w nocy obudziłam się nie z powodu poruszającej się dzidzi a z powodu obrzęku nóg i dłoni. W sypielnie staram sie mieć dość chłodno, więc to nie od ciepła... a jak wystawiłam stopy poza kołdrę to zimno mi było. W sumie nie mam grubych tych nóg i dłoni (chociaż widzę, że są trochę nabrzmiałe). Takie dziwne uczucie "pulsujące" jakby:baffled: . Jest na to jakaś rada?
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :tak:

reklama
miroslava ja uzywam tej maści, teraz narazie sporadycznie, pielęgnuje ona sutki i można ją stosować także w ciąży (myślę, że bardziej pod koniec). W przypadku popękanych brodawek to nie wiem jak się sprawdza i mam nadzieję, że nie bedę musiała się o tym przekonać jak przyjdzie mi karmić piersią :-)

A ja mam dziś disco w brzuchu, mała się wierci i kręci - to chyba od tego wałkowania ciasta na faworki - nigdy więcej.
I bolą mnie starsznie uda od środka i kurcze pachwin dochodzą, masakra, brzuch twardnieje co jakiś czas.

Witajcie z dolegliwości to cały dzień bolał mnie brzuch jak na @ bóle były takie nagłe dość silne narazie ustały.
Kurcze ja ciągle mam mokre wkładki i sama już nie wiem czy to wody czy upławy czy popuszczam mocz (tylko że raz popuściłam mocz to czułam to a teraz nie).
Boję się że to wody się sączą w szpitalu mówili że to upławy ale teraz jakieś dziwne :no::no::no:
Nic nadal będę obserwowała we wtorek mam wizytę u gina (byle do wtorku jakoś było i się nie nasilało bo to przecież groźne może być ).
Ja używałam tej maści na popękane brodawki strasznie mi krwawiły spisała się bardzo dobrze
Bepanthen - produkty dla delikatnej skóry dziecka

Mi ostatnio powiększyły się upławy, w calej ciązy bylo sporo wydzieliny z pochwy, ale teraz jest więcej. Czop raczej powinno dac się odróżnic...

ja też mam taką dziwną jasną wydzieline i to dość sporo :confused:niewiem to chyba upławy nic groznego mam nadzieje:tak:martwi mnie jednak inna jeszcze sprawa od pewnego czasu jak kichne albo cos mnie rozśmieszy to normalnie popuszczam mocz ma ktoras z Was coś takiego?:sorry2:

A ja raz mam więcej upławów innego dnia mniej już nie wiem może dlatego że leżę a czop na pewno udróżnisz jest inny niż upławy.

reklama
Kingula jak bym widziała siebie mi też się zdaży ale wiesz mamy rozciągnięte mięśnie i to dlatego ja jeszce długo po pierwszym porodzie popuszczałam ani rusz bez wkładek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry