- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tanu
Entuzjast(k)a
ja czasem mimo iz biore czuje lekie skurcze...a co do dawki to nie wiem ...ale mi zwiekszyl ostatnio...bralam 6razy po pół a teraz mam 8 razy po półmam pytanie do dziewczyn które biorą fenoterol. Po 1 czy mimo brania go macie czasem jakieś skurcze, no i czy to prawda czy dawke fenoterolu trzeba zwiekrzać ponieważ organizm się do niego przyzwyczaja?? z góry dzieki za odpowiedź :-);-)
....
tanu
Entuzjast(k)a
Saro troche mnie przestraszylas...bo ja czesto zapominam o zazyciu...myslisz ,ze serio tak jest z tym odstawianiem????ze mozna sobie zaszkodzic?Bansikxd ja biore fenoterol 3 razy po 1 tabletce na dobe.Narazie nie mam zwiekszonej dawki,tez nic o tym nie slyszalam.Skurczy brakNatomiast wiem ze nie mozna zmniejszac,ginka smiala sie ze jezeli bede zapominac brac dawki to...moge sobie wywolac porod wiec lepiej pamietac brac regularnie.Zreszta na innym forum gdzie pisze,dziewczyny jak odstawiaja fenoterol okolo 36 tc,to rodza w zakresie od nastepnego dnia do za tydzien))
dziewczynki byłam na usg i dowiedziałam sie że co do fenoterolu to bede musiała ta dawke zwiekrzyć bo te skurcze to niebezpieczne są... no i do was mam pytanie na której ścianie macie łożysko?? moje jest na bocznej lewej, przedniej i tylnej. czyli wszedzie(troche to dziwne). No i jeszcze w dnie. Czy to normalne??
S
Sara27
Gość
Tanu,tak pisaly dziewczyny na forum e-mama o tym fenoterolu w watku ktory wkleilam BansikxdAle moze byc to prawda o tyle,ze ginka kazala mi brac fenka do 37 tc i mowi ze w takim razie porod w 38 tc (polowa lutego),czyli porod niedlugo po odstawieniu.Ale na pewno porodu nie wywolasz zapominajac brac pojdedyncze dawki wiec spokojnie:-)
Bansikxd na pewno skurcze przypominajace bole jak na okres sa niebezpieczne,przynajmniej moja ginka tak uwaza i kaze brac wtedy doraznie nospe.Co do lozyska to mysle ze wszystko jest OK-ja mam w dnie i na scianie przedniej wiec nie martw sie
Bansikxd na pewno skurcze przypominajace bole jak na okres sa niebezpieczne,przynajmniej moja ginka tak uwaza i kaze brac wtedy doraznie nospe.Co do lozyska to mysle ze wszystko jest OK-ja mam w dnie i na scianie przedniej wiec nie martw sie
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Witajcie kobietki . Niestety nie udzielam się na tym forum za często, ale chyba czas to zmienić . Mnie dzisiaj strasznie boli bark :/ i niestety nic nie pomaga...żadna pozycja ułożenia nie pomaga eh
Dziewczyny może Wy mi pomożecie. Otóż ostatnio troszkę się przeziębiłam i na ustach wyszła mi straszna opryszczka !!!!!! Zawsze to dziadostwo przy przeziębieniach miałam ale zanim się na dobre pojawiło stosowałam Heviran w tabletkach i było ok. Teraz nie wiem co mogę zastosować (podejrzewam że tego heviranu nie można brać w ciąży). Może któraś z Was coś takiego miała i mi coś poradzi, bo moje usta wyglądają okropnie, bąbel na bąblu i robia się nowe. Strasznie boli. Masakra!!! Mam nadzieję że dzidzi ta opryszczka nie szkodzi.
Witajcie kobietki . Niestety nie udzielam się na tym forum za często, ale chyba czas to zmienić . Mnie dzisiaj strasznie boli bark :/ i niestety nic nie pomaga...żadna pozycja ułożenia nie pomaga eh
Hej miałąm z tym problem lewy bark mnie rwał i ramie tez ale najbardziej bark poniewaz spie zazwyczaj na brzuchu a teraz ciagle na bokoch stad ten bol teraz juz jest ok poprostu wzięłam apap a na drgi dzien przyszly maz mnie tak wymasowal ze jakos samo przeszlo nie nadwyrezalam tej reki ani barku przez jakis czas i teraz jest dobrze tyle moge pomoc
Agusia1987
Entuzjast(k)a
No to ja mam podobnie, szybciej cały czas spałam na brzuchu a teraz albo na boku albo na plechach ojj a uwielbiam zasypiać na brzuchu . Dziękuje, z barkiem już dzisiaj trochę lepiej :-)
reklama
Anna81 moze powinnas sprubowac posmarowac pasta do zebow ja tak kiedys robilam jak nie mialam pod reka zoviraxu.Tez zawsze mialam opryszczke i pasta ja wysuszala i wtedy wieksza nie rosla.
A moze zovirax mozna stosowac???patrzylam ja mam tylko ulotki nie mam albo nie bylo albo wyzucilam nie pamietam.
A moze zovirax mozna stosowac???patrzylam ja mam tylko ulotki nie mam albo nie bylo albo wyzucilam nie pamietam.
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: