reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anna ale slicznosci z tej twojej Karolinki!Jeszcze troszke i bedziecie cieszyc sie soba razem w domku:tak:

reklama
slicznosci malenstwa

co do rozwoju maluszkow to to ze dziewczynki szybciej sie rozwijaja juz poza łonem matki aktualnie sa juz to tylko statystyki ze starych ksiazek :-) dzisiaj ta kwestia to indywidualna sprawa kazdego malutkiego dziecka i jego predyspozycji :-)

znam chłopcow, ktorszy szybciej sie rozwiajli zarowno motorycznie jak i intelektualnie...niz dziewczynki, ale znam i odwrotne przypadki ...

Sara powiem Ci ze ja jak wroilam ze szpitala moze tez zawiele mleka nie mialam w piersiach ale czesto dosatawialam mlodego i z n=dnia na dzien rozkrecila sie laktacja a natura tak nas stworzyla ze maluch naje sie tym co masz w piersiach nam sie tylko wydaje ze mamy malusio.... ja nie dokarmialam malego w domu i teraz tez nie bede zakladajac ze bede mogla karmic...

Witajcie dziś przyszłam do domu w pon wieczorem pojechałam do szpitala z regularnymi skurczami .Zatrzymali akcję porodową bo stwierdzili że jeszcze trochę za wcześnie mam wytrzymać jeszcze 2 tygodnie .Zaraz poczytam kto urodził ? Pozdrawiam

Myfa wiem ze masz racje bo ta polozna srodowiskowa mowila to samo.Ze mam jak najczesciej przystawiac mala do cyca,pic po 2-2,5 l plynow dziennie (woda mineralna niegazowana,bawarka,herbatki laktacyjne),itp. ale jakby po oproznieniu obydwu cycow mala nadal ssala paluchy lub kwilila to dac 30 ml tego mleka modyfikowanego-30 ml to jest malutko,cos jak kieliszek:tak:A glukozy dawac ile chce,czyli jednego dnia wcale,innego tez ze 30 ml.Ale masz racje ze tylko czeste przystawianie dziecka gwarantuje produkcje pokarmu-wszyscy mi tak mowia.

Mamusia dobrze ze udało sie wstrzymac jeszcze akcje. Ja mam termin dzien po Tobie i gin mowi zebym jeszcze wytrzymala min. do konca 35 tyg (czyli u mnie jeszcze pare dni).

Edis 3mamy kciuki aby wszystko było dobrze. Oby to choróbsko przeszło jak najszybciej!!!
Mamusia fajnie,że jesteś w domku.Teraz dużo wypotrzywaj, aby te 2 tygodnie wytrzymać.

reklama
O matko, zeby tylko Edis to choróbsko przeszło. Edis trzymaj się!!!
Mamusia, dobrze, ze sie udało.

Rety, teraz to ciągle ktoras w szpitalu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry