- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M*R*
Fanka BB :)
GRATULUJE Ewelinko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze ze wszystko juz poza Toba oraz synek przytulony do piersi ,teraz zycze szybkiego powrotu do siebie ,dobrego samopoczucia i przespanych nocek;-)
Dobrze ze wszystko juz poza Toba oraz synek przytulony do piersi ,teraz zycze szybkiego powrotu do siebie ,dobrego samopoczucia i przespanych nocek;-)
Nika81
nareszcie razem
gratuluje wam wszystkim tesi nie Ty jedna rowniez się b boje nie tylko bolu trudnu boje się zeby z mała bylo dobrze
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Madzik, a jakbyś na te swędzące miejsca spróbowała coś co daje się maluchom na podrażnienia? Jakiś alantan albo linomag? Natłuszczają i są hipoalergiczne.
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Mam pytanie, czy jesteście spuchnięte?
Ja w żadnej ciąży nie byłam tak spuchnięta jak w tej - stopy, nogi, a nawet ręce i dłonie mam do tego stopnia spuchnięte, że od wczoraj mam problemy by zacisnąć dłonie w pięść. Na moje 25 kg na plusie ginka powiedziała ostatnio, że pewnie z 10 kg to zatrzymana woda.
Niestety nie poradziła nic na te obrzęki. Znacie jakieś sposoby?
Na szczęście ciśnienie i mocz mam ok, więc to nie gestoza.
Może brak ruchu w ciąży zrobił swoje, albo wiek 30+:-(
Ja w żadnej ciąży nie byłam tak spuchnięta jak w tej - stopy, nogi, a nawet ręce i dłonie mam do tego stopnia spuchnięte, że od wczoraj mam problemy by zacisnąć dłonie w pięść. Na moje 25 kg na plusie ginka powiedziała ostatnio, że pewnie z 10 kg to zatrzymana woda.
Niestety nie poradziła nic na te obrzęki. Znacie jakieś sposoby?
Na szczęście ciśnienie i mocz mam ok, więc to nie gestoza.
Może brak ruchu w ciąży zrobił swoje, albo wiek 30+:-(
Vinniki, a może to przez sól w diecie? Ja nie puchnę w ogóle, ale ja praktycznie bez soli żyję (i przed ciążą i w ciąży), wiem, ze wszystkie gotowe produkty zawierają duzo soli, wiec jesli robię cos sama, to już nie solę.
A moze po prostu nerki są jakos ucisnięte i nie dają rady, moja kolezanka tak miala i tez puchła. Nawet rozwazali założenie jej cewnika na koniec ciąży, ale ostatecznie jakos dała radę.
A moze po prostu nerki są jakos ucisnięte i nie dają rady, moja kolezanka tak miala i tez puchła. Nawet rozwazali założenie jej cewnika na koniec ciąży, ale ostatecznie jakos dała radę.
reklama
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Według wielu lekarzy od początku 38 tygodnia jest się już w terminie - na suwaczku widzę, że zaczął Ci się pierwszy dzień tego tygodnia, więc tak teoretycznie to mogłabyś. Wiem z doświadczenia, że jak dziecko nie jest gotowe to i tak nie wyjdzie. Na mojego pierwszego syna podziałała dopiero oksytocyna, a kochałam się z mężem co drugi-trzeci dzień od 39 tygodnia, a urodził sie w 42. Tak więc seksik pomoże jak Maluch jest i tak gotowy!Czesc dziewczyny..
A co myslicie o sexie w moim przypadku...termin mam na 13.03 ale lozysko juz jest III st. i w ogole leki mi juz odstawili,szew zdjety brzuch coraz nizej skurcze coraz czesciej..okolo 3na godz..??
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: