M
MALENSTWO 33
Gość
ja pomimo ze karmie to dostalam @ juz 7 tygodni po porodzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Tobie zazdroszcze, dobrze mi jest bez niej. Moze mi sie znowu zatrzymala na nastepne 7 miesiecy albo wiecejjarrela pisze:Oj Elvira to ja Ci zazdroszcze ;D U mnie @ od porodu niet (jakieś plamienie miałamw styczniu)... wczoraj miałam jakieś małe plamienie, już myślałam że to w końcu ta @ i że wszystko wróciło do normy - a tu cisza. @ nadal niet, test wyszedł negatywnie... teraz to ja bym chciała żeby w końcu ten mój organizm doszedł no normy
ilonak pisze:Nie chcę szprycować hormonami dziecka bo i tak przez całą ciążę brałam fenoterol 6x na dobę i pewnie dlatego Weronika nie cierpi leków.
Dzieki za odpowiedz, ale i tak nie bardzo wiem o co chodzi.ilonak pisze:Weronika ma już skonczone 8 miesięcy, a rzs to reumatoidalne zapalenie stawów (dawniej to był gościec przewlwkle postępujący) rodzaj choroby reumatycznej.