reklama
tymi76
Fanka BB :)
ja chętnie, ale kilka odstraszaczy: kasa, 99% cukrzyca, która już może pozostać ze mną na wieki i kręgosłup, który kolejnej ciąży może nie przetrzymać Chciałabym, ale boję się
A tak przyglądając się w rodzince, podoba mi się różnica wieku około 5 lat. A mój siostrzeniec jest starszy prawie 9 lat od braciszka i super się spisuje w roli starszaka.
A tak przyglądając się w rodzince, podoba mi się różnica wieku około 5 lat. A mój siostrzeniec jest starszy prawie 9 lat od braciszka i super się spisuje w roli starszaka.
Tymi no właśnie ja tak patrząc po rodzinie, to nie chciałabym dużej różnicy wieku.. góra do 2 lat.. mój ślubny ma siostrę 7 lat starszą - trudno mówić o układach braterskich czy uczuciach siostrzanych, ona go traktuje nie jak siostra a jak matka :
kaszu27
Październikowa mamusia
no więc właśnie...my zawsze zabezpieczalismy się i tylko jeden raz zapomnieliśmy...
no i w marcu będzie drugie!! ;D
no i w marcu będzie drugie!! ;D
kaszu27
Październikowa mamusia
no coś ty Doxa!!!
Mielismy zamiar mieć drugie gdzieś po trzech latach....
ale mamy kinder-niespodzianke!! ;D ;D
Mielismy zamiar mieć drugie gdzieś po trzech latach....
ale mamy kinder-niespodzianke!! ;D ;D
_anna
kaszu wielkie gratulacje
moja szwagierka mam dzieci mniej wiecej w tekiej róznycy wieku jak ty - i dzieciaczki po prostu suuuper się dogaduja ( bo ona ma chłopca i dziewczynke), więc troszkę ci zazdroszczę - sama niestety jestem objeta planowaniem rodziny pod wzgledem stażu zawododowego - nastepne dzieciątko nie wczesniej niż za 3 lata
moja szwagierka mam dzieci mniej wiecej w tekiej róznycy wieku jak ty - i dzieciaczki po prostu suuuper się dogaduja ( bo ona ma chłopca i dziewczynke), więc troszkę ci zazdroszczę - sama niestety jestem objeta planowaniem rodziny pod wzgledem stażu zawododowego - nastepne dzieciątko nie wczesniej niż za 3 lata
kaszu27
Październikowa mamusia
przyznam sie szczerze, ze na początku byłam przerażona , ale teraz juz się cieszę - tylko boję sie tej ciąży i mam
nadzieje, że bedzie przebiegała spokojniej niż poprzednia!!
nadzieje, że bedzie przebiegała spokojniej niż poprzednia!!
reklama
_anna
kaszu27 pisze:przyznam sie szczerze, ze na początku byłam przerażona , ale teraz juz się cieszę - tylko boję sie tej ciąży i mam nadzieje, że bedzie przebiegała spokojniej niż poprzednia!!
spokojnie Kaszu masz wielkie wsparcie na Babyboom.
No a tak poważnie to porób wszystkie potrzebne badania i musisz być dobrej myśli - ale teraz to jeteś już doświadczoną w bojach mamą, świadomą skarbu które noszisz pod sercem, znasz swój organizm, napewno lepiej zniesiesz tę ciąże. A po za tym słyszałam że organizm kobiety dobrze znosi taki ciąże po ok roku od poprzedniej bo jest przyzwyczajony do ciązy troszkę zagmatwałam
Podziel się: