reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ANTYKONCEPCJA

reklama
lindsay, probowala moja siostra. odkleila po 3dniach mdlosci i nieustannego bolu glowy... no ale ona ma problemy z watroba, wiec moze jednak zupelnie watroby plastrowe hormony nie omijaja? w kazdym badz razie siostra poprzestala na tej jednej probie.

Vertigo na pewno watroby nie omijaja maja tylko troche inna droge wchłaniania. ale rzeczywiscie jesli Twoja siostra ma problemy z watroba to w ogole inna sprawa. ja mam zespoł Gilberta i tez mam zawsze podniesione troche proby watrobowe i dlatego myslalam o plasterkach

lindsay, ja tez mam zespol Gilberta i bardzo dlugo bralam rozne hormony, tradycyjna droga i nigdy nic mi nie bylo... wiec wiesz: kwestia organizmu ;)

hmmm no to już teraz jasne! Dzięki!

A w kwesti antykoncepcji hormonalnej to niestety również muszę uważać - cholestaza ;)

Dostalam juz raz okres po porodzie, i znowu go nie mam, juz ponad miesiac sie spuznia, mam nadziej ze nie jestem w ciazy ;D

reklama
Oj Elvira to ja Ci zazdroszcze ;D U mnie @ od porodu niet (jakieś plamienie miałamw styczniu)... wczoraj miałam jakieś małe plamienie, już myślałam że to w końcu ta @ i że wszystko wróciło do normy - a tu cisza. @ nadal niet, test wyszedł negatywnie... teraz to ja bym chciała żeby w końcu ten mój organizm doszedł no normy :(

Do góry