reklama
shady
Fanka BB :)
dostalam moje wymarzone pigulki Yasmin...tylko nie spyutalam o wazna dla mnie rzecz....otoz @ mam co 31 dni a nie co 28 i chce aby tak zostalo a pigulki sa na 21 dni przeznaczone prawda??? no wiec czy moge je brac dluzej tak zeby wypadlo na 31 dni.....?????
_anna
no ja tak samo a czy to nie za długo?magdusiek pisze:A swoją droga to jeszcze nie miałam @ i bardzo mi ten stan rzeczy pasuje
_anna
shady zapraszam do witam - dawno cię nie było - co u was? ???
no raczej zapytaj o to ginekologa... bo chyba zadna z nas nie weźmie na siebie odpowiedzialności za twoją gospodarkę hormonalnąshady pisze:
dostalam moje wymarzone pigulki Yasmin...tylko nie spyutalam o wazna dla mnie rzecz....otoz @ mam co 31 dni a nie co 28 i chce aby tak zostalo a pigulki sa na 21 dni przeznaczone prawda??? no wiec czy moge je brac dluzej tak zeby wypadlo na 31 dni.....?????
magdusiek pisze:A swoją droga to jeszcze nie miałam @ i bardzo mi ten stan rzeczy pasuje
Uff to nie jestem jedyna a już tak się zastanawiałam czy tylko ja zostałam bez @ ;D
_anna
widzisz Patka tak to jest - jak masz takiego małeho cycolinka to nawet do roku można podobno bez @ dociągnąć - witaj w klubiepatka pisze:magdusiek pisze:Uff to nie jestem jedyna a już tak się zastanawiałam czy tylko ja zostałam bez @ ;D
reklama
Podziel się: