reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ANTYKONCEPCJA

Orzech - ja nie myślę, ja wciąż liczę na wpadkę :)
A swoją droga to jeszcze nie miałam @ i bardzo mi ten stan rzeczy pasuje :)

reklama

dostalam moje wymarzone pigulki Yasmin...tylko nie spyutalam o wazna dla mnie rzecz....otoz @ mam co 31 dni a nie co 28 i chce aby tak zostalo a pigulki sa na 21 dni przeznaczone prawda??? no wiec czy moge je brac dluzej tak zeby wypadlo na 31 dni.....?????

shady pisze:

dostalam moje wymarzone pigulki Yasmin...tylko nie spyutalam o wazna dla mnie rzecz....otoz @ mam co 31 dni a nie co 28 i chce aby tak zostalo a pigulki sa na 21 dni przeznaczone prawda??? no wiec czy moge je brac dluzej tak zeby wypadlo na 31 dni.....?????
no raczej zapytaj o to ginekologa... bo chyba zadna z nas nie weźmie na siebie odpowiedzialności za twoją gospodarkę hormonalną ;)

u mnie @ przyszedl w tydzien po zakonczeniu pologu, wtedy jeszcze karmilam piersia

reklama
Do góry