reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
stokrotka to podaj adres tej czaterii bo ja z chęcią wymienię mojego na lepszy model
axarai
dziecioholiczka......
Ha, ha a mój poderwał moją najlepszą przyjaciółkę, przyszedł z kolegą, przyjaciółka przypasowała koledze, a ja mojemu M
Ayni mój M jest ubezpieczony w pracy, na tej kartce co dostaje z pracy jest napisane, że 650e idzie na ubezpieczenie
Ayni mój M jest ubezpieczony w pracy, na tej kartce co dostaje z pracy jest napisane, że 650e idzie na ubezpieczenie
Ale to tak trafił w ciemno? Na chybił trafił wybrał numer i napisał?AWERSJA
a jak ci powiem, że na gg mnie wyhaczył to uwierzysz?
A stokrotka z kolei na czaterii...
Hehe
Żeby w temacie było - ja nie mam potrzeby, więc nic nie biorę.
Ale gdyby trzeba było, to bym miała niezłą myślenicę, czy brać tabletki przy KP.
Jakoś nie jestem do tego rozwiązania przekonana.
Ostatnia edycja:
stokrotka.af
mojego pierwszego chłopaka poznałam przez radio (dałam ogłoszenie,że szukam kompana na studniówkę )
a męża na czaterii na Interii, akurat wlazłam na Londyn (mieszkałam wtedy w Szkocji a Aberdeen), on jak się okazało też więc grzechem byłoby się nie spotkać ;-)
a najlepsze,że po paru randkach on mówi do mnie,że zostanę jego żoną a ja mu na to: "nie wydaje mi się"-cóż....do dziś mi to wypomina
a męża na czaterii na Interii, akurat wlazłam na Londyn (mieszkałam wtedy w Szkocji a Aberdeen), on jak się okazało też więc grzechem byłoby się nie spotkać ;-)
a najlepsze,że po paru randkach on mówi do mnie,że zostanę jego żoną a ja mu na to: "nie wydaje mi się"-cóż....do dziś mi to wypomina
Pewnie dostaniemy po łbie za ten off-top
AWERSJA byś wiedziała, że w ciemno w ogóle to była zabawna historia. Oboje mieliśmy od kilku dni internet (haha dziwne - nie mieć internetu co nie?) Wpisał w gg Dorota (jego ulobione imię) i nazwę mojej miejscowości (sąsiednia wiocha - żeby mieć blisko ) Żółte słoneczko akurat miały dwie Doroty w odpowiednim wieku. Na chybił-trafił wybrał mnie. Ja oczywiście byłam mega anty znajomościom internetowym, ale jakoś zaczęliśmy pisać. Okazało się, że mamy internet od tego samego dostawcy, że podłączono nas do sieci tego samego dnia (później doszliśmy do tego, że instalator najpierw zakładał u niego, a potem pojechał prosto do mnie - do dziś śmiejemy się że trzeba mu flachę zawieźć bo dzięki niemu się poznaliśmy ) Gadaliśmy 3 miechy, potem spotkanie... i wielka miłość zakończona ołtarzem 5 lat później
AWERSJA byś wiedziała, że w ciemno w ogóle to była zabawna historia. Oboje mieliśmy od kilku dni internet (haha dziwne - nie mieć internetu co nie?) Wpisał w gg Dorota (jego ulobione imię) i nazwę mojej miejscowości (sąsiednia wiocha - żeby mieć blisko ) Żółte słoneczko akurat miały dwie Doroty w odpowiednim wieku. Na chybił-trafił wybrał mnie. Ja oczywiście byłam mega anty znajomościom internetowym, ale jakoś zaczęliśmy pisać. Okazało się, że mamy internet od tego samego dostawcy, że podłączono nas do sieci tego samego dnia (później doszliśmy do tego, że instalator najpierw zakładał u niego, a potem pojechał prosto do mnie - do dziś śmiejemy się że trzeba mu flachę zawieźć bo dzięki niemu się poznaliśmy ) Gadaliśmy 3 miechy, potem spotkanie... i wielka miłość zakończona ołtarzem 5 lat później
stokrotka.af
i weź tu nie wierz w przeznaczenie ;-)
to i ja opowiem ... swojego poznałam w pracy. Wcześniej byłam 2 lata sama po bardzo trudnym związku i byłam na etapie nienawidzę mężczyzn kocham swoją pracę i imprezy Pracowaliśmy w różnych działach przez pół roku mijając sie na korytarzach i gadając służbowo aż pewnego dnia poszłam do neigo rozliczyć swój projekt wtedy projektowałam kuchnie, przyjechała kuchnia i musiałam ją rozliczyć projekt a towar no i staliśmy na tym szarym burym ponurym magazynie spojrzał mi w oczy mi sie kartki posypały i tak nic nie rozliczyliśmy ja zeszłam do kompa pracować dalej ale o pracy nie było już mowy byłam zakochana od małego placa nogi po stojące dęba włosy na głowie Później zamieszkaliśmy razem Jacek zdradził mi swoje marzenie ze chce mieć dziecko zaczęłam robić badania itp i okazało się że jest z tym problem ... po świętach prawie sie rozeszliśmy jak mi powiedział ze bez dzieci nie potrzebne mu małżeństwo ot walną głupotę i tak w styczniu okazało się że jestem w ciąży - wtedy gdy przestaliśmy sie starać ale i sie nie zabezpieczaliśmy a w kwietniu po wybaczeniu sobie wszystkich grzechów wzięliśmy ślub i dziś jesteśmy najszczęśliwsi na swoim kawałku światka
hej Mamusie!
Czytam regularnie, ale normalnie nie mam weny żeby pisać, może od dziś coś się zmieni my od 6 tyg po porodzie, nom dobra od 5, kochamy się...i dopiero jakieś 2 tyg temu byłam u gina i dostałam cerazette...nom ale nie zaczęłam brać , bo nie wiem na 100% czy przypadkiem nie jestem w ciąży..i tak sobie teraz rozmyślam..i chyba najpierw muszę zrobić test ciążowy a później zacząć brać tabssy..ehh odpowiedzialność w nas zeroowaa ale seks...hmmm niebiański
Mąż poznany w internacie, pierwsze 3 lata w ogóle się nie znaliśmy z tej dobrej strony, on mnie wkurzał, ja mu ciągle dogadywałam, każde z nas było w innych związkach,,,nom a później nas oświeciło i tak jest od 7 lat..
Czytam regularnie, ale normalnie nie mam weny żeby pisać, może od dziś coś się zmieni my od 6 tyg po porodzie, nom dobra od 5, kochamy się...i dopiero jakieś 2 tyg temu byłam u gina i dostałam cerazette...nom ale nie zaczęłam brać , bo nie wiem na 100% czy przypadkiem nie jestem w ciąży..i tak sobie teraz rozmyślam..i chyba najpierw muszę zrobić test ciążowy a później zacząć brać tabssy..ehh odpowiedzialność w nas zeroowaa ale seks...hmmm niebiański
Mąż poznany w internacie, pierwsze 3 lata w ogóle się nie znaliśmy z tej dobrej strony, on mnie wkurzał, ja mu ciągle dogadywałam, każde z nas było w innych związkach,,,nom a później nas oświeciło i tak jest od 7 lat..
reklama
Jestem tydzień po zastrzyku Depo-Provera zastrzyk nie bolał, nie czuję ani zwiększonego ani zmniejszonego apetytu, bezpośrednio po zastrzyku 2 następne dni wypryszczyło mi twarz - pewnie ilość hormonów ale teraz jest ok. Nie mam też jakiś mdłości a a chęć na kochanie sie taka jak i była wcześniej u mnie w aptece kosztowało 47zł mam sie do ginekologa zgłosić na 2 tygodnie przed końcem działania. Karmię piersią i nie zauważyłam zmian po zastrzyku u małego.
Podziel się: