reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Antykoncepcja po porodzie.

Nastazja jeszcze nie wiem, mowila mi pigula ze lepsza jest hormonalna ale chyba wezme bez bo po moich problemach z krzepliwoscia I zatorach to I tak moge tylko progresteron :-/

reklama
Dziewczyny rewelacja, cieszę się, że planujecie kolejne maluchy. To cudowne móc sobie pozwolić na kolejnego szkraba... Powodzenia, 3mam kciuki po cichu!

Kota - czyli co? już z dziećmi koniec ;-) czy nastawiacie się ewentualnie na 3 dzieciaczka kiedyś tam... (bo podobno ten zabieg można "cofnać")

Ojej Kota- mam nadzieję że to tylko groźnie brzmi.. Trzymam kciuki za twojego M. ;-) A drogi taki zabieg??

Ja muszę dzwonić jutro do mojego gina czy on zakłada w ogóle Mirenki.. Jestem już raczej zdecydowana.

Milva, jakbym miała z 5 lat mniej, to chętnie bym trzeciego dziecia nosiła 9 miesięcy w brzuchu, później urodziła itd, ale widzę, że siły już nie te, cierpliwość też na wyczerpaniu. Jedynie wpadka wchodzi w grę ;)

Nastazja, zabieg kosztuje 2 tys., przywrócenie płodności to już luksusowy koszt 12tys i można to zrobić tylko w jednej klinice w PL, w Warszawie.

u mojego M. w pracy dwóch jego kolegów się na wazektomię zdecydowało i są już po zabiegu. pewnie dlatego M. taki chętny, zabieg to nic strasznego, dwa nakłucia i po strachu, jeden z jego kolegów tak się z lekarzem zagadał, że nawet się nie zorientował, że jest już po wszystkim.

Nastazja, nie wiem co mnie tknęło, ale kazałam mu zabieg odwołać w ostatniej chwili!
bo ja jednak chcę jeszcze jedno dziecko za kilka lat, jakoś się z gumkami pomęczymy, a jak skończę karmić Hanię, to pewnie sobie jakiś plaster przykleję..

reklama
Ja zrezygnowałam z Mireny póki co, dostałam pare miesięcy temu tabletki jakieś nowe i działały na mnie strasznie. Bardzo źle reaguję na wszystkie pigułki nowej generacji i stąd moje obawy że wydam 1000 zł i będę musiała wyjąć tę spirale. Wróciłam więc do plastrów evra bo oprócz nich i cilestu nie działa na mnie dobrze.

Do góry