reklama
PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
Pierwsza ciąża - w trzecim cyklu - niestety poronienie w 9t.
Druga ciąza - w pierwszym cyklu po 3 miesiącach przerwy od poronienia - obecnie jestem w 9t
)))
Druga ciąza - w pierwszym cyklu po 3 miesiącach przerwy od poronienia - obecnie jestem w 9t
Skilly
Dziwnie wygląda, taki rozlany ten pasek do połowy, a drugiej połowy nie ma[emoji2368] Ja bym obstawiała ciążę, ale najlepiej jutro rano idź na betę i będziesz miała pewność po południuDziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?
Tylko dziwi mnie to ze te dwa apteczne wyszły negatywne ale może już miałam zbyt bardzo rozcieńczony mocz, nie wiemDziwnie wygląda, taki rozlany ten pasek do połowy, a drugiej połowy nie ma[emoji2368] Ja bym obstawiała ciążę, ale najlepiej jutro rano idź na betę i będziesz miała pewność po południu![]()

Skilly
Apteczne nie oznacza lepsze. Mój pierwszy pozytywny wyglądał tak - ledwo było widać cokolwiek i to po 2h od zrobienia dopiero, a nie po "przepisowych" kilku minutach.Tylko dziwi mnie to ze te dwa apteczne wyszły negatywne ale może już miałam zbyt bardzo rozcieńczony mocz, nie wiem[emoji2372]
Beta rowieje wątpliwości
To jestem w szoku odnośnie twojego przypadku bo kreseczka slabaApteczne nie oznacza lepsze. Mój pierwszy pozytywny wyglądał tak - ledwo było widać cokolwiek i to po 2h od zrobienia dopiero, a nie po "przepisowych" kilku minutach.
Beta rowieje wątpliwościU mnie w dniu zrobienia testu ze zdjęcia beta wynosiła 54 [emoji854]Zobacz załącznik 1248723
Skilly
Może kreseczka kiedyś była słaba, ale teraz waży już prawie 9 kg [emoji2960]To jestem w szoku odnośnie twojego przypadku bo kreseczka slaba
reklama
co w sytuacji, kiedy nie mogę rozpoznać kiedy mam płodny śluz? ja nie mogę poradzić sobie z określeniem owulacji u siebie… czy naprawdę obserwacja śluzu daje wiedzę o cyklu? ja nie potrafię tego ogarnąć kompletnie. Wszędzie piszą, że płodny śluz to taki ciągnący się przezroczysty, jak jajko. To ja w takim razie miałam nie raz taki, jak jeszcze brałam pigułki (lekarz po badaniu zawsze mówił, że u mnie owulacja nie występuje – to było podczas brania tabletek). Ogólnie nigdy nie mam tak żeby nie mieć jakiegokolwiek śluzu lub uczucie suchości – czyli tak, jak piszą o śluzie niepłodnym. Co jak np. mam dużo śluzu, ale to jest taki delikatnie zabarwiony na różowo teoretycznie w połowie cyklu? To jest w końcu płodny czy nie? Jak mam to sprawdzać w końcu? Dodam, że mam już jedno dziecko.