Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwnie wygląda, taki rozlany ten pasek do połowy, a drugiej połowy nie ma[emoji2368] Ja bym obstawiała ciążę, ale najlepiej jutro rano idź na betę i będziesz miała pewność po południuDziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?
Tylko dziwi mnie to ze te dwa apteczne wyszły negatywne ale może już miałam zbyt bardzo rozcieńczony mocz, nie wiemDziwnie wygląda, taki rozlany ten pasek do połowy, a drugiej połowy nie ma[emoji2368] Ja bym obstawiała ciążę, ale najlepiej jutro rano idź na betę i będziesz miała pewność po południu
Apteczne nie oznacza lepsze. Mój pierwszy pozytywny wyglądał tak - ledwo było widać cokolwiek i to po 2h od zrobienia dopiero, a nie po "przepisowych" kilku minutach.Tylko dziwi mnie to ze te dwa apteczne wyszły negatywne ale może już miałam zbyt bardzo rozcieńczony mocz, nie wiem[emoji2372]
To jestem w szoku odnośnie twojego przypadku bo kreseczka slabaApteczne nie oznacza lepsze. Mój pierwszy pozytywny wyglądał tak - ledwo było widać cokolwiek i to po 2h od zrobienia dopiero, a nie po "przepisowych" kilku minutach.
Beta rowieje wątpliwości U mnie w dniu zrobienia testu ze zdjęcia beta wynosiła 54 [emoji854]Zobacz załącznik 1248723
Może kreseczka kiedyś była słaba, ale teraz waży już prawie 9 kg [emoji2960]To jestem w szoku odnośnie twojego przypadku bo kreseczka slaba