Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to Ci się udało?trzecia ciąża, pierwszy cykl
Ja już któryś z kolei cykl i lipa. jakieś wskazówkiTrzecia ciaza, wszystkie za 1szym razem
Hmm nie wiem jakie ci moge dac wskazowki.. Tak naprawde tylko w drugiej ciazy bardzi wsluchiwalam sie w orgabizm i doszukiwalam sie owulki. Bolace jajniki, przezroczysty sluz i wtedy dzialalismy i sie udalo.. Teraz bylo spontanicznie i tez sie udalo uda sie i Tobie, zobaczysz tylko nie wolno sie poddawac i trzeba w to uwierzycJa już któryś z kolei cykl i lipa. jakieś wskazówki
Ja cały czas wierzę, że się uda. Też obserwuje wszystko i działam i jak na razie nic. To jest podobnie jak z pierwszym dzieckiem, w końcu "odpuscilam"no i jest trzeba walczyć o swoje marzenie dziękiHmm nie wiem jakie ci moge dac wskazowki.. Tak naprawde tylko w drugiej ciazy bardzi wsluchiwalam sie w orgabizm i doszukiwalam sie owulki. Bolace jajniki, przezroczysty sluz i wtedy dzialalismy i sie udalo.. Teraz bylo spontanicznie i tez sie udalo uda sie i Tobie, zobaczysz tylko nie wolno sie poddawac i trzeba w to uwierzyc
Jasne bedzie dobrze zobaczyszJa cały czas wierzę, że się uda. Też obserwuje wszystko i działam i jak na razie nic. To jest podobnie jak z pierwszym dzieckiem, w końcu "odpuscilam"no i jest trzeba walczyć o swoje marzenie dzięki