reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Aniolek,Diabelek naszych dzieci CHARAKTEREK

Angie taka deska rozwaliła policzek jednej dziewczynce na czerwcówkach. Ale przeżyłaś.... kurcze - nieźle. Ale człowieka zamurowywuje wtedy nie???/

Co do husteczek to moja jak tylko dorwie sie do nich to wysysa całe "nasączenie" - kurna jak to jej smakuje w ogóle, fuj. A najlepsze jest to ze ją po tym nie wysypuje :-)

reklama
angie, lae miałaś przygodę.. i szczęście jednocześnie

a chusteczki Weronika uwielbia takie zwykłe w kartoniku - też wyciąga wszystkie które zdąży nim jej zabierzemy ;-) albo bierze jedną i drze na coraz mniejsze kawałeczki, i te najmniejsze hops do buzi, normalnie trzeba pilnować non stop :eek:

Noo oczywiscie decha od razu powedrowala do szafki sciennej i juz nigdy nie popelnie tego bledu zeby ja tak zostawic nawet na chwile:zawstydzona/y:

Wiecie co dziewczyny ten mój słodziak to takie małe diablątko:tak: normalnie uwielbia mnie gryźć i szczypać:wściekła/y: jak mu mówię że nie wolno nawet trochę na niego nakrzyczę to on sie śmieje i próbuje ugryźć w inne miejsce, no poprosu masakra.
Swoją nianie też gryzie wczoraj mi pokazała takie dwa siniaki na rękach od ugryzienia Kacpra - oczywiście nie było to pokazane z wyrzutem, ale tak se myślę że jak tak dalej pójdzie to jeszcze się zwolni bo ją mały będzie "pdokatowywał" przemoc w pracy:-p . Mam nadzieję że mu to przejdzie !!!

Nasza Natalinka wciaz moge powiedziec ,ze jest kochanym aniolkiem,choc coraz czesciej mnie probuje,ja do niej niewolno,a ona marszczy nosek,lub zamyka oczka tak nimi mrugajac ja by chciala mnie swoja slotka mnika przekupic,czasami poprostu nie moge sie powstrzymac od siemchy,a ona cwan wie jak mnie do niego doprowadzic abym zapomniala co zlego zrobila.Spryciula.
W koncu sama zaczela sie przytulac ,calowac mnie bez powodu,poprostu uwielbiam jak to robi:tak:

Dopiero teraz przeczytałam o chusteczkach!!! Moja przy każdym przewijaniu wyciąga mi chusteczki z pudełka i ssie z nich całe mydełko. Też nie wiem, jak jej to smakuje:baffled::baffled::baffled:, a jaka histeria jak powiem , że to jest be i zabiorę!!!

hehehe no wlasnie jak to smakuje jak jak jak.............
moja na przewijaku ma raj,pelno masci,woreczkow na pieluchy,kosmetykow dla niej,zawsze cos dorwie i to samo histeria jak zabiore i mowie nie wolno:-D

reklama
Marysia już tupie nogami jak stara jak jej coś zabiorę. Ostanio się zaczeła rzucać na podłogę i wyginać do tyłu.... Czyżby juz bunt dwulatka miała???

Do góry