reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Eager :-):-) Najlepsze to jak Cię zobaczyła to zamknęła szafkę z powrotem.
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Taaa dokładnie, że niby taka porzadnicka jest :-)
Wczoraj za to ja złapałam na tym jak wcina ziemie z wielkiego kaktusa...kaktus jest poobstawiany róznego rodzaju sprzetami, koszami suszarka do prania no ale Mani to wcale nie przeszkadza...wciska sie tam po cichutku...3 min nieuwagi z mojej strony a ona juz cała ubabrana w ziemi ;-)no lobuz straszny!
Wczoraj za to ja złapałam na tym jak wcina ziemie z wielkiego kaktusa...kaktus jest poobstawiany róznego rodzaju sprzetami, koszami suszarka do prania no ale Mani to wcale nie przeszkadza...wciska sie tam po cichutku...3 min nieuwagi z mojej strony a ona juz cała ubabrana w ziemi ;-)no lobuz straszny!
O
Oleńka27
Gość
egeer hehe neizła jest Szymon tez u babaci przesadza kwiatki w domu robi porządki wiosenne w swoich rzeczach juz nawet jak sobie szufladą przyczasnie paluszki to nie placze patrzy tylko na mnie a ja mu mu mówie ze nie wolno w kuchni wyciąga wszstkie łyżki drewnianie tłuczek i sitak i pożadki robi:-)
reklama
Weronika ostatnio też pokazuje humorki - taka złośnica z niej czasami, jakby mi ktoś dziecko podmienił wścieka się, pręży, rzuca do tyłu, albo odpycha się ode mnie - co rzeczywiście jest przykre - i płacze, ale oczywiście bez łez - po prostu ryczy i sprawdza rezultaty, czy działa ;-) aha, i gryzie, raz użarła mnie w policzek z całej siły - jak dobrze że ma tylko zęby na dole
a czasami znowu jest przesłodka i kochana, wtula się we mnie i jest super
a czasami znowu jest przesłodka i kochana, wtula się we mnie i jest super
Podziel się: