reklama
no moj tez pokazuje jawnie co mu sie nie podoba. przy ubieraniu sie tak prezy co mnie wkurza, jak mu sie cos zabierze to histeria. a jak dochodzi do czegos i ja macham glowa na "nie" i mowie "nie wolno" to on tez macha glowa na nie i podchodzi do tej rzeczy i tak
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Moja też jak chcę ją przytulić to się odpycha - nawet jak się przewróci i uderzy, a ja chcę ja pocieszyć. Faktycznie to czasem przykre.
Co do obcych to moja pójdzie do każdego na rączki, nawet obcego i nigdy przy tym nie płacze, tylko obserwuje.;-)
Co do obcych to moja pójdzie do każdego na rączki, nawet obcego i nigdy przy tym nie płacze, tylko obserwuje.;-)
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
mandarynka a do mojego męża miała jakiś uraz ;-) bo u niego płakała... :-(
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Trini wtedy chyba była już zmęczona, albo nie miała ochoty być tą trzecią (a właściwie czwartą) ;-);-):-)
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
mandarynka czuła się zagrożona na dalszej pozycji ;-)
reklama
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
MOja Mania w przeciwieństwie do starszej Kasi jest małym przytulańcem...ale za to jest małym złośnikiem,nauczyła się ostatnio drzec tak, że wszyscy wiemy o co chodzi...czyli znaczy dajk mi to natychmiast, natychmiast, natychmiast!!!
Ew potrafi wredota ze złosci i z pełna premedytają mnie ugryźć, np kiedy ni echce jej wziąć na ręce...wtedy zagrozone sa moje kolana, i łydki :-(
w ogóle to się zrobiła straszny zbój, siedzi ciągle w pokoju Kasi i urzeduje w jej szafkach...
zrezta zobaczcie same
Picasa Web Albums - Iga - marzec 2007
Ew potrafi wredota ze złosci i z pełna premedytają mnie ugryźć, np kiedy ni echce jej wziąć na ręce...wtedy zagrozone sa moje kolana, i łydki :-(
w ogóle to się zrobiła straszny zbój, siedzi ciągle w pokoju Kasi i urzeduje w jej szafkach...
zrezta zobaczcie same
Picasa Web Albums - Iga - marzec 2007
Podziel się: