reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Aniolek,Diabelek naszych dzieci CHARAKTEREK

reklama
no moj tez pokazuje jawnie co mu sie nie podoba. przy ubieraniu sie tak prezy co mnie wkurza, jak mu sie cos zabierze to histeria. a jak dochodzi do czegos i ja macham glowa na "nie" i mowie "nie wolno" to on tez macha glowa na nie i podchodzi do tej rzeczy i tak :)

kropecka - dobre - jak bym MIrka widziała - a moj dodatkowo jeszcze się do mnie śmieje :-D:-D
a ostatnio uwielbia śpiewać i bić sobie brawo - i oczywiście inni też muszą mu bić :laugh2::laugh2:

Moja też jak chcę ją przytulić to się odpycha - nawet jak się przewróci i uderzy, a ja chcę ja pocieszyć. Faktycznie to czasem przykre.

Co do obcych to moja pójdzie do każdego na rączki, nawet obcego i nigdy przy tym nie płacze, tylko obserwuje.;-)

Trini wtedy chyba była już zmęczona, albo nie miała ochoty być tą trzecią (a właściwie czwartą) ;-);-):-)

Och te dzieciaki!! Mój młody tez sie strasznie wkurza jak mówie nie i zabieram go z miejsca gdzie jest dla niego niebezpiecznie.:szok:

reklama
MOja Mania w przeciwieństwie do starszej Kasi jest małym przytulańcem...ale za to jest małym złośnikiem,nauczyła się ostatnio drzec tak, że wszyscy wiemy o co chodzi...czyli znaczy dajk mi to natychmiast, natychmiast, natychmiast!!!
Ew potrafi wredota ze złosci i z pełna premedytają mnie ugryźć, np kiedy ni echce jej wziąć na ręce...wtedy zagrozone sa moje kolana, i łydki :-(
w ogóle to się zrobiła straszny zbój, siedzi ciągle w pokoju Kasi i urzeduje w jej szafkach...
zrezta zobaczcie same
Picasa Web Albums - Iga - marzec 2007

Do góry